Başkan Altay’dan MHP Meram Standına Ziyaret

Başkan Altay’dan MHP Meram Standına Ziyaret
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın Gedavet’teki standını ziyaret etti. Başkan Altay ve beraberindeki heyet, stantta görevli MHP yöneticileriyle bir süre sohbet ettikten sonra başarılar dileyerek bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay beraberindeki heyetle birlikte MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın Gedavet’teki standını ziyaret ederek başarılar diledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Biryandan milletvekili adaylarıyla birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştiren MHP Meram İlçe Başkanlığı diğer taraftan Gedavet Parkı’nda kurduğu stantla vatandaşların sorularını yanıtlıyor.

“İlgi Bizi Mutlu Ediyor”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, seçim takviminin başlamasıyla birlikte hızlı bir şekilde çalışmaya başladıklarını hatırlattı. Tempoyu hiç düşürmeden büyük gayretle kapı kapı gezdiklerini belirten Başkan Yaman, “Meram’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız’ anlayışıyla azim ve kararlılıkla son güne kadar çalışacağız. Bu kapsamda, gerek ilçe merkezimizdeki gerek merkeze uzak mahallelerimizi ayırt etmeksizin ziyaret ediyor, hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Partimize ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi bizleri memnun ediyor” dedi.

“Akıllarda Soru İşareti Kalmıyor”

Seçim çalışmaları kapsamında Gedavet Parkı’nda da stant açtıklarını burada vatandaşların merak ettikleri soruların yanıt bulduğunu anlatan Başkan Yaman, “Bu seçimler ülkemiz için oldukça önemli. Bunun farkında olarak hareket ediyoruz. O yüzden her bir hemşehrimizin vereceği destek bizim için çok kıymetli. Hemşehrilerimizin aklında soru işareti bırakmamak için, neden MHP ve Cumhur İttifakı’nı desteklemek gerektiğiyle ilgili açıklamalarımızı yapıyoruz. Yaptığımız çalışma güzel sonuçlar veriyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.