Başkan Demirhan’ın İstifası Kabul Edildi

Başkan Demirhan’ın İstifası Kabul Edildi
Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın partisinin genel merkezine sunduğu istifasının kabul edildiği öğrenildi.

Konya'nın Yunak ilçe Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın partisinin genel merkezine sunduğu istifasının kabul edildiği öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Yunak Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Abdullah Emre Demirhan'ın partisinin genel merkezine sunduğu istifasının kabul edildiği öğrenildi.

Demirhan daha önce, AK Parti Genel merkezine çağrılmış, Demirhan'ın görevinden istifa etmesi istendiği öne sürülmüştü.

“İstifa Etmeyi Düşünüyorum” Demişti!

Demirhan, daha önce şunları söylemişti:

“İstifa etmek gibi bir düşüncem var. Genel merkezle bir görüşme sağladıktan sonra kamuoyuna bir açıklama yapacağız. Şu an partimizin etik kuralları gereği bir açıklama yapmam doğru olmaz. Genel merkezle durumu tekrar görüşüp bir açıklama yapacağız.”

Demirhan'ın yakın çevresine ise eşinin rahatsızlığından dolayı belediye başkanlığından istifa ettiğini söylediği öğrenildi. 2014 yılı Mart ayında AK Parti’den belediye başkanı seçilen Abdullah Emre Demirhan, 2019 yerel seçimlerin de AK Parti’den ikinci kez belediye başkanı olmuştu.

Yeni Belediye Başkanı Seçimi Salı Günü

Öte yandan 30 Mart Salı günü saat 10.00’da belediye meclisinde yapılacak olan seçimle Yunak İlçesi’nin yeni belediye başkanının seçileceği öğrenildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.