Başkan Kavuş, ‘Sen de Sor’a Konuk Oldu

Başkan Kavuş, ‘Sen de Sor’a Konuk Oldu
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Çalışan Gençlik Meclisi’nin ‘Sen de Sor’ programında çalışan gençlerle buluştu. Başkan Kavuş programda, tecrübelerini paylaştığı gençlerin sorularına da samimi yanıtlar verdi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Çalışan Gençlik Meclisi’nin ‘Sen de Sor’ başlığı altında gerçekleştirdiği programda çalışan gençlerle bir araya geldi. Programda tecrübelerini paylaşan Başkan Kavuş, gençlerin gerek belediyecilik gerekse kendi hayatlarıyla ilgili sorduğu sorulara samimi yanıtlar verdi.

Başkan Kavuş: “Gençliğimiz Çağı Kucaklayarak Türkiye Yüzyılı’na Koşacaklar”

Tüm gençleri, Büyük Türkiye yolunda en önemli yol arkadaşı olarak gördüklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu güzel program vesilesiyle gençlerle buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu buluşmayı sağlayan Çalışan Gençlik Meclisi Başkan Veli Vural’a teşekkür eden Başkan Kavuş, “Böylesi önemli ve değerli bir çalışma alanı bulunan bu meclis için en çok emeği ve alın teri olan isimlerin başında gelen Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a da şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Gençlerle her buluşmasında onların enerjisini ve dinamizmini derinden hissettiğinin altını çizen Başkan Kavuş, program ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Beni tanıyanlar bilir ki, belki orta yaşı geçmiş biriyim ancak heyecanıyla hala kendimi çok genç hissediyorum. Ama sizlerle her bir araya geldiğimde bu daha çok ortaya çıkıyor, ben de sizlerin yaşına geri dönüyorum. Hizmette en önemli olan şey de budur; ‘Hayat ve hizmet heyecanınızdan bir şey kaybetmemeniz. Gençlerimiz bu heyecanı taşıdıkça Türkiye Yüzyılı’na daha hızlı koşacaklardır. Medeniyetimize ve kültürümüze bağlı kalarak daha büyük bir şahlanış ortaya koyacaklar. Biz de bu süreçte bilgi, birikim ve tecrübelerimizle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Sizler gibi bir nesil verdiği ve bu ülkeyi sizler gibi bir nesle teslim edeceğimiz için Rabb’ime ne kadar şükretsek azdır. Çünkü bizim neslimiz çağı yakalayabilir belki ama çağı kucaklayacak ve çağa yön verecek olan gençlerimizdir. Allah hepsinin yolunu ve bahtını açık etsin.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.