Başkan Pekyatırmacı: “Hizmet İçin, Çalışmak İçin Varız”

Başkan Pekyatırmacı: “Hizmet İçin, Çalışmak İçin Varız”
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “695 bin nüfusa hizmet etmekle mükellefiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim görevimiz. Çünkü bizim işimiz hizmet. Biz hizmet için, çalışmak için varız” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu ilçemiz 695 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük metropol ilçelerinden biri. Toplam 72 mahallemiz var. 695 bin nüfusa hizmet etmekle mükellefiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin istekleri, talepleri, beklentileri, ihtiyaçları neyse bu doğrultuda hizmet etmek bizim görevimiz. Çünkü bizim işimiz hizmet. Biz hizmet için, çalışmak için varız” dedi.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, seçim sonrasında seçilerek göreve gelen muhtarlarla Selçuklu Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın yanı sıra Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın, Selçuklu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Muhammed Kavak, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları katıldı.

2019'dan 2024'e kadar 5 yıllık süre zarfında pek çok şey yaşandığına dikkati çeken Başkan Pekyatırmacı, “En başta 2019 seçimlerinin hemen akabinde 2020'den itibaren bir COVID sürecini birlikte yaşadık. Zor bir süreçti. Sonrasında savaşlar, ülkemizde meydana gelen sel, yangın ve deprem felaketleri, ekonomik durumlar ve en son da Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi geçirdik. Bu zor dönemleri birlikte atlattık. Ama bütün zorluklara rağmen birlik beraberlik, dayanışma içerisinde bu süreçleri hizmetlerimizi aksatmadan en iyi şekilde yerine getirmenin de gayreti içerisinde olduk” diye konuştu.

“Ne yaparsak yapalım, her yaptığımız işte birimizle istişareye ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu bir beraberlik olmadığı zaman hizmetlerin de istenen şekilde yapılması yerine ulaştırılması mümkün değil” diyen Başkan Pekyatırmacı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Selçuklu ilçemiz 695 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük metropol ilçelerinden biri. 33'ü dış mahalle, 39'u merkez mahalle olmak üzere toplam 72 mahallemiz var. 695 bin nüfusa hizmet etmekle mükellefiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin istekleri, talepleri, beklentileri, ihtiyaçları neyse bu doğrultuda hizmet etmek bizim görevimiz. Bu manada belediye olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Bu hizmetleri, çalışmaları yaparken biz sürekli mahallelerimizde oluşan ihtiyaçlar noktasında, yapacağımız planlamalar noktasında muhtarlarımızla istişare ediyoruz. İnşallah bu istişare düzenimizi aynı şekilde devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde tek tek muhtarlarımızı davet edip hem mahalleleriyle ilgili varsa sorunlar, ihtiyaçlar, talepler bunları alacağız hem de bizim planlamalarımız, çalışmalarımız noktasında bilgilendirmeleri yapacağız. Mahallelerimizdeki en kılcal noktalardaki ihtiyacı muhtarlarımız biliyor. Biz onlardan en sağlıklı, en doğru bilgiyi alabileceğimize inanıyoruz ve doğru planlamayı, doğru hizmeti yapabilmek için de bu istişarenin çok gerekli olduğunu düşünüyoruz. Muhtarlarımızdan bizimle sürekli iletişim içerisinde olmalarını özellikle rica ediyorum. İletişimimizi doğru kurabilirsek ve doğru bir şekilde sürdürebilirsek bu 5 yıllık süreç bizler için en verimli ve en bereketli süreç olur. Çünkü bizim işimiz hizmet. Biz hizmet için, çalışmak için varız. Bu hizmetler yapılırken doğru planlamaların yapılması, doğru süreçlerin yürütülmesi için en önemli kısmı. Bunun için de mutlaka bizim doğru bir iletişimi karşımızda olarak temin etmemiz ve bunu sürdürmemiz gerekiyor. Bu noktada muhtarlarımızdan özellikle hassasiyet bekliyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

22nis-sel-bel-muhtarlar2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.