Başkan Pekyatırmacı, Mahalle Ziyaretlerinde

Başkan Pekyatırmacı, Mahalle Ziyaretlerinde
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Tatköy, Sulutas ve Sarayköy Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Hafta sonunu Selçuklu'nun dış mahallelerden Tatköy, Sulutas ve Sarayköy Mahallerinde hemşehri buluşmalara ayıran Başkan Pekyatırmacı, mahalle sakinlerine Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de ziyaretlerde Başkan Pekyatırmacı," Selçuklu'nun tüm mahallelerine en iyi hizmeti götürmenin gayretinde olduklarını ifade ederek 31 Mart sonrasında da ilçe halkının standardını yükseltecek çalışmaları birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğiz " dedi.

"YATIRIMLARIMIZ MAHALLELERE DEĞER KATIYOR"

İlçe merkezine uzak olan dış mahallelerde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Tatköy Mahallesine yapılan sosyal tesis ve ticaret merkezinin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi; “Hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler son derece önemlidir. Dış mahallelerimize yaptığımız altyapı çalışmalarının yanı sıra, mahallelerimize kazandırdığımız tesislerimizde ayrı bir zenginlik katmaktadır. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.