Başkanların “sosyal medya düellosu”

Başkanların “sosyal medya düellosu”
Yunak Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Özel ve AK Partili Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, sosyal medya hesabı üzerinden birbirlerine ağır eleştirilerde bulundu.

Yunak Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Özel ve AK Partili Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, sosyal medya hesabı üzerinden birbirine girdi. Dernek Başkanı Özel'i, Cumhur İttifak'ına bağlı olmadığı için eleştiren AK Partili Başkan, dernek aidatlarını cebinden verdiğini ve dernek başkanının değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Belediye Başkanı, Dernek Başkanıyla eski konuşmalarının yer aldığı bir ekran görüntüsü de paylaşarak birçok gerçeği gözler önüne serdi.

Yunak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Özel, yerel seçimlerde Konya'nın AK Partili Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u ziyaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretin fotoğrafını paylaşan Özel'e,  AK Partili Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan tarafından, "Secimlerde ak parti karsisinda duran müdür amir kim varsa. Simdi ak partili olmuslar buda güzel" şeklinde yorum yapıldı.

"SİYASİ PARTİ ROZETLERİNİ ÇIKARAN BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİK"

Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yoruma karşılık veren Dernek Başkanı Özel, "bizler dernek olarak her hangi bir siyasi parti temsilcilerini ziyarete gitmedik seçimden sonra siyasi rozetlerini çıkaran belediye başkanlarımızı ziyaret etik siz siyasi rozetimizi çıkarmayıp tek taraflı başkansan onu bilemeyiz ?" yanıtını verdi.

"HİÇBİR AK PARTİLİ BAŞKAN ROZETİNİ ÇIKARTMAZ"

Bunun üzerine bir yorum daha yapan AK Partili Başkan Demirhan, " Hic bir akpartili baskan rozetini rozetini cikarmaz ama herkese belediye baskanligi yapar rozet cikarma mecazen herkesin belediye. Baskaniyim demektir biz ak parti ve bu davanin neferleriyiz bunu boyle bilmeniz lazim diye dusunuyorum lakin bana attiginiz mesajlari burada yayinlamak istemiyorum her hafta baska baska konusuyorsunuz yaninizdaki olusumdaki bazilarinin ak partinin oy kaybetmesi icin calistigini biliyoruz. Konu ak parti sayesinde bir yerlere gelip sonra partiye zarar veren arkadaslarin tekrar ak partili gozukmeleri bunu ifade ettim ve mutlu oldum" dedi.

Yaptığı yorumlara devam eden ve Başkan Özel'in görevden alınıp yerine Cumhur İttifakı'na bağlı başka birinin seçilmesi gerektiğini savunan Yunak Belediye Başkanı Demirhan, derneğin aidiyatını kendi cebinden karşılandığını yazdı.

Başkan Demirhan’ın yazdıklarına karşılık olarak, “kirayı ben 2 yıldır cebimden veriyorum” diyen Dernek Başkanı, sadece Ağustos ayında belediye başkanının kirayı verdiğini belirtti.

"DERNEK İÇİN KÜLLİYEDEN DESTEK ALDIK"

Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Dernek başkanının yazdıklarına eski konuşmalarının olduğu bir ekran görüntüsüyle yanıt verdi. Sosyal medya hesabındaki yazışmalarda Hasan Özel, Belediye Başkanından istedikleri desteği göremediklerini ve külliyeden destek aldıklarını belirterek, yeni bir dernek daha kuracaklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da bir rapor sunarak AK Partili belediye başkanını şikayet edeceklerini söylediği görülüyor.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Konya Yunak Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut başkan Abdullah Emre Demirhan Yunak ilçesinde yüzde 49,14 oranında oy almıştı.

(Müslüm Evci / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.