BBP’den Seçilen Başkan Görevine Başladı

BBP’den Seçilen Başkan Görevine Başladı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Halkapınar’da Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) belediye başkanı seçilen Mehmet Vardar mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Halkapınar’da Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) belediye başkanı seçilen Mehmet Vardar mazbatasını alarak görevine başladı. Mazbata törenine, BBP Konya İl Yöneticileri ile BBP Halkapınar İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Vardar, parti teşkilatı başta olmak üzere seçilmesinde emeği olan herkese, Halkapınar halkına teşekkür etti.

Vardar, seçimde kazananın Halkapınar olduğunu belirterek, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Halkapınarlı vatandaşlarımızın teveccühü ile BBP’den belediye başkanı olarak seçilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Demokratik yönetim anlayışının zorunlu bir parçası olarak yerel yönetimlerin karar alma, politika oluşturma ve hizmet süreçlerine vatandaşların katılımını mutlaka sağlayacağız. Büyük Birlik belediyeleri olarak belediye faaliyetlerini, harcamalarını ve karar alma süreçlerini şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşacağız. Büyük Birlik belediyeleri için temiz belediyecilik, kamu hizmeti olan çevre ve toplumsal yaşam alanlarının temizliği için olduğu kadar ilkeli, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışını da içermektedir. Büyük Birlik belediyeleri sadece belirli bir kesimin değil, tüm toplumun çıkarlarını gözetecek ve hizmetleri vatandaşın tamamıyla buluşturacağız” İfadelerini kullandı.

BBP Konya İl Başkanı Avukat Seyit Özcan da Halkapınar halkının partilerine olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek her daim Halkapınar’a hizmet yolunda Belediye Başkanı Mehmet Vardar’ın yanında olduklarını ifade etti

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.