Bektaş: ‘Seçimlerde Oylarını Açık Ara Artıran Parti Olduk’

Bektaş: ‘Seçimlerde Oylarını Açık Ara Artıran Parti Olduk’
CHP Konya Milletvekili seçilen Barış Bektaş, “Seçimlerde oy varlığını açık ara artıran parti olduk. Oyumuzu yüzde 50 oranında arttırdık. Geçen seçimdeki 130 bin olan oyumuzu 200 bine yükselttik” dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, 28.Dönem CHP Konya Milletvekili seçilen Barış Bektaş, “Seçimlerde oy varlığını açık ara artıran parti olduk. Oyumuzu yüzde 50 oranında arttırdık. Geçen seçimdeki 130 bin olan oyumuzu 200 bine yükselttik. Gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Milletvekilliği seçimlerine Konyalı hemşerilerimizin verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bektaş, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, ilçe başkanları ve partililerle birlikte düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bektaş, bir önceki seçime göre son seçimlerde oylarını yüzde 50 oranında artırdıklarını savunarak, “Seçimlerde oy varlığını açık ara artıran parti olduk. Oyumuzu yüzde 50 oranında arttırdık. Geçen seçimdeki 130 bin olan oyumuzu 200 bine yükselttik.  Gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Milletvekilliği seçimlerine Konyalı hemşerilerimizin verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarıda sahadaki çalışmalarımızın büyük bir katkısı var.  Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bütün karalamalara rağmen, Konya’nın ruhuna uygun bir çalışma gerçekleştirdik. Hiçbir olumsuz manzara ile karşılaşmadık.  2. turda çalışmalarımız Millet İttifakı’nı oluşturan partililerle birlikte devam edecektir. Milletvekili olarak Konya’mız için elimizden geleni yapacağız. 2. turda 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu vatandaşlarımızın desteğiyle kazandıracağız” diye konuştu. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.