Bektaş: ‘Vatandaşlarımızı Bölmeye Değmez’

Bektaş: ‘Vatandaşlarımızı Bölmeye Değmez’
CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “AK Parti iktidarı yeniden iktidar olmak için vatandaşlarımızı bölüyor. Vatandaşlarımızı bölmeye değmez. Millet İttifakının 6 lideri bir araya gelince zillet, illet diyeceksin. Her şeyi yanlış anlatıyorlar. Biz bu milletin çocuklarıyız. Halkın iktidarında, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız” dedi.

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “AK Parti iktidarı yeniden iktidar olmak için vatandaşlarımızı bölüyor. Vatandaşlarımızı bölmeye değmez.  Millet İttifakının 6 lideri bir araya gelince zillet, illet diyeceksin. Her şeyi yanlış anlatıyorlar. Biz bu milletin çocuklarıyız. Halkın iktidarında, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Halkapınar, Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bektaş’a, CHP Konya Milletvekili adaylarından Halil Ercan ve Kamil Bülbül Okuyucu da eşlik etti.

CHP Konya Milletvekili Adayı Barış Bektaş yaptığı konuşmada, “AK Parti iktidarı yeniden iktidar olmak için vatandaşlarımızı bölüyor. Vatandaşlarımızı bölmeye değmez.  Millet İttifakı’nın 6 lideri bir araya gelince zillet, illet diyeceksin. Her şeyi yanlış anlatıyorlar. Biz bu milletin çocuklarıyız. Bizim iktidarımız halkın iktidarında, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız. Ülkemizin kaynaklarını onların yaptığı gibi, yandaşa vermeyip, sizlere eşit dağıtacağız.  Kimse iftara etmesin. Çünkü biz kimseye iftira etmiyoruz. Ülkemizin gençleri iş, aş ve gelecek derdinde onlara iş ve aş temin edeceğiz. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Çocuklarımızı okullarda besleyeceğiz’ diyor. Hemen nerden buldun kaynağını diyorlar. Bu ülkedeki göçmenlere besleyen iktidar, çocuklarımıza gelince kaynak yok diyor.  Ülkemize birlikte sahip çıkacağız desteğinizi bekliyoruz. Hep birlikte ülkemizi kaldırarak, sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ercan: ‘Bu Memlekete Sahip Çıkacağız’

CHP Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan ise “Ülkemizin geleceğine güvenle bakabilmesi ve mutlu olarak yaşaması için bir yola çıktık. Bu memlekete sahip çıkacağız. Ele ele verip, birliği ve beraberliği beraber getireceğiz. Kara propagandalara kanmayın. Sizlerin sevinci ve umudu artsın. Bize güvenin ve destek verin” diye konuştu.

Okuyucu: ‘İnadına Bölünmeyeceğiz’

CHP Konya Milletvekili Adayı Kamil Bülbül Okuyucu da, “Bize ‘terörist ve dinsiz’ diyenlere hakkımızı helal etmeyeceğiz. Bizi kim bölebilir ki inadına bölünmeyeceğiz. Bizim dinimiz birlik ve kardeşlik dinidir. Biz herkesi birleştireceğiz. İktidarımızda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası’yla kadınlarımız, analarımız ekonomik olarak rahatlayacaktır. Ereğli’nin il olmasını da hep birlikte sağlayacağız. Bizlerden isteğimiz oy vermeniz ve sandıklara sahip çıkmanızdır” şeklinde konuştu.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.