Belediye Başkanı’ndan Beklenen O Açıklama Geldi!

Belediye Başkanı’ndan Beklenen O Açıklama Geldi!
“İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”: 31 Mart yerel seçimlerinde Konya’nın Yunak ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Abdullah Emre Demirhan’ın parti merkezi tarafından görevinden alındığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin konuşan Demirhan, “İstifa etmeyi düşünüyorum. Konuyla ilgili yakın zamanda bir açıklama yapacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Konya’nın Yunak ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Abdullah Emre Demirhan’ın parti merkezi tarafından görevinden alındığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin Sözcü'ye konuşan Demirhan, “İstifa etmeyi düşünüyorum. Konuyla ilgili yakın zamanda bir açıklama yapacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Yunak Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Abdullah Emre Demirhan'ın belediye başkanlık görevinden alındığı iddia edildi. Dün AK Parti Genel merkezine çağrılan Demirhan'ın görevinden istifa etmesi istendiği öne sürüldü.

“İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Demirhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstifa etmek gibi bir düşüncem var. Genel merkezle bir görüşme sağladıktan sonra kamuoyuna bir açıklama yapacağız. Şu an partimizin etik kuralları gereği bir açıklama yapmam doğru olmaz. Genel merkezle durumu tekrar görüşüp en geç pazartesi gününe kadar bir açıklama yapacağız.”

Demirhan'ın yakın çevresine ise eşinin rahatsızlığından dolayı belediye başkanlığından istifa ettiğini söylediği öğrenildi. 2014 yılı Mart ayında AK Parti’den belediye başkanı seçilen Abdullah Emre Demirhan, 2019 yerel seçimlerin de AK Parti’den ikinci kez belediye başkanı olmuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.