Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı İçin Başvurular Sürüyor

Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı İçin Başvurular Sürüyor
31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurular devam ediyor.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurular devam ediyor.

Konya’da da belediye başkan aday adaylığı haberleri gelmeye başladı. Ramazan Danış, Çumra Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Başvurular dijital ortamda gerçekleştiriliyor.

Konya’nın yakından tanıdığı bir isim olan Ramazan Danış, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvuru yaptı. Danış, Çumra Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

AK Parti Çumra İlçe Başkanı İbrahim Onbaşı’ya belgelerini teslim eden Danış, yaptığı açıklamada, “Ülkemiz için büyük önem taşıyan yerel seçimlerin ülkemize ve Çumra’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Çumra Belediye Başkan aday adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Aday adaylığımızın partimize, Konya’mıza ve Çumra’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, şahsıma desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvuruları 22 Kasım'da sona erecek. Ardından 26 Kasım'da temayül yoklaması yapılacak.

Ramazan Danış Kimdir?

Ramazan Danış, 5 Ekim 1975 tarihinde Çumra’da doğdu. Kur'an eğitiminden sonra Konya’da ortaokul ve lise eğitimlerini tamamladı. Çalışma hayatına atılması sonrası hem çalışarak hem de lisans eğitimlerini yaparak iki farklı alanda Lisans Diplomasına sahip oldu. Sahne sanatlarına olan ilgisi lise yıllarında başladı.

Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro oyunculuk bölümünü bitirdi. Sonrasında Anadolu Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi ve Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde eğitimin ve öğretimlerini tamamlamdı.

Konya Büyükşehir Belediyesinin farklı pek çok dairesinde yönetici olarak çalıştı. Pandemi süresince AFAD’da Şube Müdürü olarak görev aldı.

Halen Konya Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Geri Dönüşüm Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Köşe yazarlığı yapan ve sosyal seviyede İngilizce bilen Ramazan Danış, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.