Büyük Birlik Çumra’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

Büyük Birlik Çumra’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı
BBP Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, BBP Konya İl Başkanı Abdülhamit Kutalmış Özcan, BBP MKYK Üyeleri Cemal Erkoç, Av. Kazım Birtane, Konya Alperen Ocakları Başkanı Muhammet Çağrı Türk, BBP Çumra İlçe Başkanı Yaşar Uğur, BBP Konya Milletvekili Adayları Osman Seçgin, Hacer Atasagun, İsmail İnlidere, Seyit Özcan, Alper Kutsal Köz, Doğan Satı ile çok sayıda davetli partili ile vatandaş katıldı.

BBP Konya İl Başkanı Avukat Abdülhamit Kutalmış Özcan, BBP Konya İl Başkanlığı olarak gece gündüz demeden sahada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

‘Çumralıların Partimizi Meclise Taşıyacağını İnanıyoruz’

Çumralıların Büyük Birlik Partisi’ni meclise taşıyacağını inandığını dile getiren BBP Konya Milletvekili Adayı Osman Seçgin, “Çiftçimizin ve hayvancılık ile uğraşan insanımızın ağırlık olduğu ilçemiz benim de memleketim bize inanıyor. Dünya nüfusu her geçen gün artıyor. İnsan nüfusuna paralel olarak, gıdaya, dolayısıyla tarım ürünlerine olan ihtiyaç da her geçen gün biraz daha artış gösteriyor. Tarım ürünleri, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde insanlığın en önemli gündem maddesi olacak. Ukrayna Rusya Savaşı’ndan kaynaklanan tahıl krizi, bize başka bir gerçeği, özel şartlarda, paranız olsa da gıdaya ulaşmakta zorluklar yaşayabileceğimizi gösterdi. Büyük Birlik Partisi olarak, tarımsal faaliyetlerle ilgili, orta ve uzun vadeli geleceği de kapsayan bir tarım politikasının hazırlığı içindeyiz.  Bunun için başta tohum üretimi ve güvenliği için önemli yatırımlar yapacağız. Tarım arazilerinin imara açılmasını engelleyeceğiz.  Tarım arazilerinin miras veya satış yoluyla bölünmesine izin vermeyeceğiz. Mazottan alınan Özel Tüketim Vergisini ve tarımsal faaliyetler için katlanılan harcamalar üzerindeki vergileri ya kaldıracağız ya da minimum seviyeye çekeceğiz” diye konuştu.

‘Hayvancılıkta Önemli Projeleri Hayata Geçireceğiz’

BBP Konya Milletvekili Adayı Avukat Seyit Özcan da ölçek işletmeciliğini geliştirerek hayvancılıkta dünyada sayılı ülkeler arasına gireceklerini belirterek, “Nüfusumuz, Cumhuriyet’in ilk yıllarına nazaran 6 katın üzerinde artış göstermesine rağmen, büyük ve küçükbaş hayvan sayımız aynı oranda bir gelişme gösterememiştir. Meraya bağlı olarak yapılan keçi ve koyun besiciliği ile kapalı alanlarda veya bağlı olarak yapılan büyük baş hayvan besiciliğini, rekabet gücünü ve kârlılığını artıracak şekilde yeniden planlayarak, özel destek ve teşviklerle geliştireceğiz. Meraların korunması ve yeni mera alanlarının kazandırılması, yaylacılık ve göçerliğin cazip hale gelmesi için özel teşvikler uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.