Celil Çalış: ‘Çiftçinin Gür Sesi Olacağız’

Celil Çalış: ‘Çiftçinin Gür Sesi Olacağız’
MHP Konya Milletvekili Adayı Celil Çalış: “Ülkemizin önünü açacak projeleri gerçekleştirmek ve var olan projelere katkı sağlamak için yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi tarımı, ticareti, sanayisi, eğitimi ve sosyal projeleriyle Konya’nın gür sesi olacaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. dönem Konya Milletvekili Adayı Celil Çalış, “Ülkemizin önünü açacak projeleri gerçekleştirmek ve var olan projelere katkı sağlamak için yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi tarımı, ticareti, sanayisi, eğitimi ve sosyal projeleriyle Konya’nın gür sesi olacaktır” dedi.

‘Toprağın Adamı’ olarak tanınan Celil Çalış, seçim çalışmaları kapsamında köy, kasaba, mezra dolaşarak tarım ve hayvancılık ile vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve çözüm için yapacaklarını anlatıyor.

Çalış, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönemde de çok güçlü şekilde seçilmesi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü bir şekilde temsili, Cumhur İttifakı’nın TBMM’de nitelikli çoğunluğa erişmesi ile Türkiye Yüzyılı vizyonu canlandırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Celil Çalış, Konya’da toplumun her kesimiyle görüşme,  istişare ve isteklerini almak için yoğun bir program dahilinde çalıştıklarını dile getirerek, kendilerini samimiyetle karşılayan Konyalı vatandaşlara teşekkür etti.

“Türkiye,  14 Mayıs 2023 tarihinde geleceğine yön verecek önemli bir seçime gidiyor” diyen Çalış, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı devletin ve milletin bekasını esas almış, egemenlik ve güvenlik haklarımızı tehdit eden provokasyonlarla mücadele etmiş ve bunu da sürdürme inancını göstermiştir.  Bu milli duruşun sandıkta kendini tekrar göstereceğini görüyorum. Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. İnşa sürecine katkı sağlamak, başta tarım olmak üzere turizmde, ticarette, sanayide ülkemizin önünü açacak projeleri gerçekleştirmek ve var olan projelere katkı sağlamak için yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi tarımı, ticareti, sanayisi, eğitimi ve sosyal projeleriyle Konya’nın gür sesi olacaktır. Özellikle tarıma ve kırsal kalkınmaya yönelik politikaların oluşturulması ve takibi Konya’mız için değerlidir. Tarım sektörünün yüksek verimlilikle, teknoloji kullanabilen, ihracat kapasitesi yüksek bir yapıya kavuşturulması esastır. Bunun bilincinde olarak tüm gücümüzü, bilgimizi kullanacağız. Çiftçisi zengin, kendisi zengin bir Konya için var gücümüzle çalışacağız. Bizim kağıda yazdıklarımız gördüklerimizden ibaret, esas zenginlik gönlümüze yazdıklarımız ve beslediklerimizdedir. Gönlümüzdeki ise üreticimizin sesi olmaktır.”

Celil Çalış, seçmenleri 14 Mayıs günü bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy MHP’ye vermeye çağırdı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.