CHP Milletvekili Adayları Derbentlilerle Buluştu

CHP Milletvekili Adayları Derbentlilerle Buluştu
CHP Milletvekili Adayları Barış Bektaş, Gençosman Killik, Mürsel Ayrancı, Derbent İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Milletvekili Adayları Barış Bektaş, Gençosman Killik, Mürsel Ayrancı, Derbent İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.  

İlk önce CHP Derbent İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden milletvekili adayları daha sonra ilçe meydanında halka hitap etti.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman yaptığı konuşmada, “Ülkemizin gelecek yaygısı taşıyan ve sorunlarına çözüm getirecek olan ve Bizleri bugün bir araya getiren Millet İttifakı Genel Başkanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteğiyle Partimiz Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Oylarınızı talibiz. Halkın iktidarıyla ülkemizi rahat bir nefes alacaktır” dedi.

“Siyaset Birilerini Zengin Etmek İçin Yapılmamalıdır”

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş ise, “Ülkemize hizmet için siyaset yapılmalıdır. Siyasi partiler bir araçtır. Bu memlekete hizmet etmek için siyaset yapılmalıdır. Birilerini ve yandaşları zengin etme aracı olmamalıdır. Yine birilerinin söylediği gibi, biz zillet ve terörist değiliz. Genel Başkanımız Kurban Bayramı’nda emekliye 15 bin lira para vereceğini söylüyor. İktidar ise nasıl verecek diyor. 5’li çeteye ve yandaşa para var. Emekliye ve Derbentli’ye gelince ‘para yok’ deniliyor. Evlere temel besin maddeleri artık girmiyor. Hâlbuki ülkemizi kaynakları her şeye yeter. Yeter ki ülke kaynaklarımız yerli yerince kullanılsın.  Derbent ilçemiz geçimini ağırlıklı olarak tarımla sağlıyor. İktidar olduğumuzda derbent dâhil bütün ilçelerimizi tarımı destekleyip, tarımsal sulama sorununu çözeceğiz. Genel başkanımız, İktidar gibi birilerini zengin etmek için gelmiyor. Ülkemizin kaynaklarını halkımızla bölüşmek için geliyor. İktidar olmak için desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya 3. Sıra Milletvekili Adayı Gençosman Killik de Derbent’in tarımını ve çiftçisini destekleyeceklerini, tarımın daha da güçlendirileceğini, bunun yanında genç işsizlere iş imkânları oluşturulacağını söyledi.

CHP Konya 9. Sıra Milletvekili Adayı Mürsel Ayrancı ise, köylerin boşaldığını ve tarımsal üretimin bitme noktasına geldiğini öne sürerek, halkın iktidarında üreticilerin desteklenerek, vatandaşın tarım ürünlerini pahalı tüketmekten kurtarılacağını savundu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaşarak, sohbet etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.