CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Proje ve Hizmetlerini Anlattı

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Proje ve Hizmetlerini Anlattı
CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu tanıtım toplantısında seçilmesi halinde gerçekleştireceği hizmetleri ve projelere anlattı. CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise hemşehrisi Hasan Ustaoğlu için destek istedi.

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu tanıtım toplantısında seçilmesi halinde gerçekleştireceği hizmetleri ve projelere anlattı. CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise hemşehrisi Hasan Ustaoğlu için destek istedi.

Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu tanıtım toplantısına Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, STK Temsilcileri, muhtarlar, partililer ve davetliler katıldı.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel programın açılış konuşmasında, “Biz şehrimizi emanet edeceğimiz rantın değil halkın belediye başkanı olacak Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu sizlere emanet ediyoruz. Selçuklu kenti Seyit Harun diyarının başkanını seçeceğiz. Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu’nu Seydişehir İttifakı’yla birlikte seçeceğiz. İnşallah sizlerin ve Seydişehir halkının desteğiyle belediye başkanı olacaktır. Hasan Ustaoğlu işçinin, çiftçinin, emekçinin, emeklinin, kadınlarımızın, gençlerimizin kısaca tüm halkımızın Belediye Başkanı olacaktır. Bu güzel kentimizi yeniden sanayinin, tarımın, sporun, kültürün, eğitimin ve üretimin merkezi haline getireceğiz. Hep birlikte huzurlu ve kalkınmış bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

4subt-chp-seydisehir-4.jpg

“Birlikte Mücadele Ederek, Kazanacağız”

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ise “Birlikte çalışmanın, halkla bütünleşmenin, halkla birlikte kucaklaşmanın yeri yerel yönetimdir. Birlikte mücadele ederek kazanacağız. Seydişehir Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu sizlerden birisi olup, belediyeciliği bilen birisidir. Seydişehir halkından belediyle başkan adayımıza destek bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle başkan adayımız seçildiğinde, Seydişehir eski günlerine dönecek sosyal demokrat halkçı belediyecilikle kalkınacaktır. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

4subt-chp-seydisehir-3.jpg

Ustaoğlu’na her türlü desteği vereceğiz

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ise “Merkezi hükümete 31 Mart yerel seçimlerinde karnesini hep birlikte vereceğiz. Gereken dersi alacaktır. Seydişehir Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu’na her türlü desteği vererek, hep birlikte Seydişehir’i güzel bir yere getirerek, daha yaşanır bir hale getireceğiz. Ne diyor Hz. Mevlana ‘Ümitsizliklerin arkasında nice ümitler var. Karanlığın arkasında nice güneşler var” şeklinde konuştu.

4subt-chp-seydisehir-6.jpg

Bektaş: “Hasan Ustaoğlu İçin Hemşehrilerimden Destek Bekliyoruz”

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise hemşehrisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu'na destek isteyerek şöyle konuştu: “Hemşehrim Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüst, halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz. Geçmiş seçimde Seydişehir’de oyumuz artmıştır. Öncelikle sizlere minnettarım. Teşekkür ediyorum. Kendisine emanet edilen belediyeye, paraya düzgün sahip çıkacak güvenilir bir arkadaşımız Hasan Ustaoğlu’nu belediye başkan adayımız olarak açıklıyoruz. Seydişehirli CHP’li bir belediye başkanını seçecektir. Sosyal Demokrat halkçı bir anlayışla Seydişehir yönetilecektir. Bundan emin olun. Hasan Kardeşimi seçin Seydişehir’i kalkındıracağız. Seydişehir’in Cumhuriyet kenti olduğunu hatırlatan 5 Ağustos Ekonomi Bayram vardı. Hasan Ustaoğlu kardeşimden isteğim yeniden bu bayramı kutlamasıdır. El birliği ile Herkes üstüne düşen yapsın güzel bir sonuç alacağız.”

4subt-chp-seydisehir-5.jpg

“Seydişehir’i Bir Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz”

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu ise belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği hizmetleri ve projelere anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seydişehir’i potansiyelini ortaya çıkaracak projelerimizle daha yaşanabilir bir kent haline getirirken, aynı zamanda kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da zenginleştirirken, birlikte geleceğini inşa edeceğiz. Cazibe merkezi haline getireceğiz. Bizim hayalimiz şehrimizi bir bütün olarak kalkındırmak ve herkesin gurur duyacağı bir yapayı kavuşturmaktır. Seydişehir’i bölgemizin bir çekim merkezi haline yine birlikte getirmektir. Sizlerden birisi olarak, desteğinizi bekliyorum.”

Tanıtım toplantısı günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

4subt-chp-seydisehir-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.