CHP Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Törenle Açtı

CHP Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Törenle Açtı
CHP Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

 CHP Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya milletvekili adaylarından Barış Bektaş,  Hasan Ekici, Genç Osman Killik, Ömer Ünal, Ayşe Alkım Gökçe, Mürsel Ayrancı, Ezgi Bilge Arslan, Şerife Tunç,  Mehmet Pirzade, Dursun Kaplan, Rıdvan Şenyurt, kadın kolları ve gençlik kollarıyla partililer, Millet İttifakı Konya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla, vatandaşlar katıldı.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada,  "Sizden özellikle gece gündüz demeden çalışan kadınlarımız ve geleceğimizin teminatı gençlerimize alkış rica ediyorum. Sizlerin desteği ve oylarıyla milletvekili adaylarımızı İnşallah Ankara’ya göndereceğiz. Bu arada Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum. Ancak asıl bayramı 15 Mayıs günü hep birlikte yapacağız” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ise halkla birlikte tarih yazacaklarını belirterek, "Sizlerle birlikte bir tarih yazacağız. Ülkemize sahip çıkarak, sizlerin oyları ve destekleriyle 13. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kazandıracağız. Öncelikle Millet İttifakı oluşturan partilerimizin genel başkanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerden onlar adına alkış istiyorum. Baharı birlikte getireceğiz” diye konuştu.

Seydişehirli CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş ise sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir hemşehriniz olarak, sizlerden birisi olarak şahsıma ve milletvekili adaylarımıza oy istiyorum. Seydişehir eğitim düzeyi ile bambaşka bir yer. Bu dönem Seydişehir çok şanslı, bizde şanslıyız. Malumunuz bizler ile ilgili yalan olan şeyler söyleniyor. Hiçbirimiz terörist değiliz. Benim şehit akrabam mezarlıktadır. Bu Cumhuriyetin çocuklarıyız. Ülkemize ve kamu menfaatinde birleşmeliyiz. Bu cumhuriyet kimsesizlerin cumhuriyeti olup, ülkemize ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimizi sosyal demokrasiyle taçlandıracağız. Unutulmasın ki halkın kaynaklarını halka aktarmak isteyen bir ittifak var. Sizlerden destek bekliyoruz. Hep birlikte ülkemize baharı getireceğiz.”

Seydişehirli CHP Konya 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Ekici de Türkiye’nin gelirini yükseltmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Seydişehir’in bir evladıyım. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Bir idealimiz vardı. Ülkemizin gelirini büyütmekti. Bu sebeple Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte yeni bir parti kurduk. Biz kral çıplak dedik. Böyle bir dönemde Kral çıplak demek öyle kolay değil, sonra altılı masaya oturduk akabinde çok eleştirildik. Ama bu masanın mimarı Sayın Kılıçdaroğlu’dur. Kendisine teşekkür ediyorum.  Kılıçdaroğlu, 13.Cumhurbaşkanımız olacak, hepimiz kazanacağız. Millet ittifakı Halil İbrahim sofrasıdır.  Adaletten ayrılmayacağız,  hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra Konya Milletvekili adayları kendisini tanıtarak, kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından yapılan dua ile CHP Seydişehir Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı. 

Açılıştan sonra da milletvekili adayları esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.