Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya Geliyor
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs Salı günü Konya’ya geleceğini duyurdu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs Salı günü Konya’ya geleceğini duyurdu.

Angı, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Başkanvekili Fahrettin Kulu ve Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran’la birlikte düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 Mayıs Salı günü saat 16.30'da Konya'ya geleceğini açıklayan Angı, “Sayın Cumhurbaşkanımızı en son Kasım ayında misafir etmiştik. İnşallah 2 Mayıs'ta da tekrar tüm Konya olarak karşılayacağız. Kendisini dinleyeceğiz ve buradan yolcu edeceğiz. Bu şehir her gelişinde coşkuyla karşıladı, miting alanlarını hınca hınç doldurdu. Sandık zamanı geldiği zaman da en büyük desteği verip her dönemde 81 il içinde hep birincilikleri elinde tutmayı bildi. AK Parti'nin kutlu yürüyüşüne ilk günden beri sahip çıkan, her türlü desteği veren kıymetli hemşehrilerimden Allah razı olsun” diye konuştu.

Angı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçarslan Meydanı’nda mitinge katılacağını ve Konya programında çeşitli açılışlar da gerçekleştireceğini söyledi. Karapınar İlçesi’nde güneş enerji sisteminin tesisinin tamamlandığını ve açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya’ya gelişinde yapılacağını bildiren Angı, diğer toplu açılışlara yönelik ise hazırlıkların sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde programın netlik kazanacağını vurguladı.

Angı, “Şimdiden Sayın Cumhurbaşkanımıza hoş geldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.