DEVA Partisi Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

DEVA Partisi Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
Demokrasi ve Atılım Partisi seçim çalışmaları kapsamında milletvekili aday adaylarıyla birlikte STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi seçim çalışmaları kapsamında milletvekili aday adaylarıyla birlikte STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Deva Partisi Konya İl Başkan Vekili Hasan Bestil, seçim çalışmalarını hakkında bilgi vererek, “Bir ay önce kurmuş olduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezi’miz seçim çalışmalarını planlamaya başlamıştı. Milletvekili aday adaylarımızın müracaatları sonrasında Ankara’da yapılan görüşmelerin akabinde saha çalışmalarımızı da başlatmış bulunmaktayız. Aday listemiz Genel Merkezimiz tarafından belirlendikten sonra da tüm teşkilatlarımızla ilimizin her noktasında çalışma yapmaya devam edeceğiz. İlk planda STK ziyaretleri yapan milletvekili aday adaylarımız, ASKON Konya Şubesi, Konya İhracatçılar Birliği Derneği (KONİB), Alevi Kültür Dernekleri Konya Şubesi gibi kuruluşları ziyaret ederek, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın mesajını ve parti politikalarımızı, eylem planlarımızı anlatıyorlar” dedi. 

“Millet İttifakı’nı Vatandaşlarımızın Teveccühü Güçlendirmektedir”

Hasan Bestil, Millet İttifakı’nı vatandaşların teveccühünün güçlendirdiğine dikkat çekerek, “Eş zamanlı olarak basın kuruluşlarımızın ziyareti, esnaf ziyaretleri ve hemşeri dernekleri ziyaretleri de yapmaktayız. Son olarak milletvekili aday adaylarımız, Mardin ve Batmanlılar Derneği (MARBAT) ve Konya Vanlılar Derneği (KONVANDER) ziyaretleri ile Aziziye Caddesi, Tevfikiye Caddesi, Çıkrıkçılar içi esnaflarını ziyaret ettiler. Ayrıca 200 gencimizle il binamızda iftar programı düzenledik. Ziyaretlerde ve etkinliklerimizde vatandaşlarımızın adaylarımız nezdinde partimize ve Genel Başkanımıza teveccühleri bizleri son derece mutlu etmektedir. 14 Mayıs sonrasında Millet İttifakı’nın seçmenlerden hak ettiği teveccühü göreceğine olan inancımız saha ziyaretleri sonrasında her geçen gün daha da güçlenmektedir” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.