Dr. Karaca: “Tekrar İnsanlığın Kurtuluşuna Vesile Olması İçin Değerlendirmeliyiz”

Dr. Karaca: “Tekrar İnsanlığın Kurtuluşuna Vesile Olması İçin Değerlendirmeliyiz”
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Miraç Kandili’ni tebrik ederek, “Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dr. Karaca, yayımladığı mesajında, Miraç Gecesi’nin Peygamberimizin sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler getirdiği kutsal gecelerden birisi olduğunu vurguladı.  

Dr. Karaca, mesajında şunları kaydetti: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden biri olan Miraç Gecesi’ne kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Miraç Kandili, Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gecedir. Bu mübarek gecede, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler içermektedir. Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle İslam dünyasının ve milletimizin bu mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, hayırlara, mutluluğa ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.