Dr. Karaca: ‘Yerel Basın Zor Şartlar Altında Görevini İfa İçerisinde’

Dr. Karaca: ‘Yerel Basın Zor Şartlar Altında Görevini İfa İçerisinde’
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca: “Gözlemlediğimiz gibi yerel basın gerçekten ciddi sorunlar ve zor şartlar altında görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz’la Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Sefa Özdemir’le görüştü.

Ziyarette Konya basınının önemine değinen Karaca, “Konya’nın sorunlarının gündeme getirilmesinin yanı sıra her türlü çözüm önerileri ve kamuoyunu bilgilendirmede yerel basının önemi çok fazla. Ancak gözlemlediğimiz gibi yerel basın gerçekten ciddi sorunlar ve zor şartlar altında görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Bizim üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlara kolaylıklar dilerim” dedi.

ÖZDEMİR: “YEREL BASININ TÜM SİYASİLERİN DESTEĞİNE İHTİYACI VAR”

Her türlü siyasi görüşe kapılarının açık olduğunu ifade eden Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise, “Konya basını son yıllarda ve özellikle pandemi döneminde gerçekten büyük bir sıkıntı içerisine girdi. Cemiyet olarak hem yerel gazete ve televizyon sahipleri ile yaptığımız istişareler sonucunda hem Bakanlık düzeyinde yaptığımız görüşmeler ile arkadaşlara destek olmak için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Ama yeterli olmuyor. Bu nedenle özellikle yerel basının tüm siyasilerin desteğine ihtiyacı var. DEVA Partisi olarak sizlerden de aynı desteği bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Konya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Rasim Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Toptaş ve Mehmet Ali Elmacı hazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.