Dr. Seyit Karaca mazbatasını aldı

Dr. Seyit Karaca mazbatasını aldı
Geçen hafta gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurul sonrası yapılan seçim ile DEVA Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, güven tazeledi. Karaca, Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, 1. Olağan Kongresi sonrası yapılan seçimle güven tazeledi.

Dr. Karaca, mazbata teslimi sonrası yaptığı açıklamada, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da katılımıyla şölen havasında gerçekleştirdikleri kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karaca, "Genel kurulumuzda bir dizi de faaliyet icra ettik. İl Kadın Politikaları Başkanlığımızın organize ettiği toplantıya Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığımız katılarak kadınlar ve politik hayat konularında katılımcıların görüşleri alındı. Son derece verimli bir toplantı icra edildi. Genel Başkanımız da toplantıya katılarak kadınlarımızla kısa bir sohbet yaptı. Ayrıca başka bir toplantı salonunda İl Gençlik Politikaları Başkanlığımızca organize edilen Gençlik Buluşmasında da Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkanlığımız, sonrasında da Genel Başkanımız gençlerle buluştu. İlimizde bulunan STK’lardan davet edilen temsilcilerle birlikte işadamlarından oluşan bir heyetle de bir araya gelen Genel Başkanımız ekonomi, özgürlükler, insan hakları ve demokrasi konularında görüşlerini ifade etti ve katılımcılarla sohbet etti. İlimizde yayın yapan gazete, televizyon ve internet siteleri muhabir ve yöneticileriyle bir araya gelen Genel Başkanımız basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gece programlarının tamamlanmasının ardından genel merkezimizden gelen heyeti Ankara’ya uğurladık” ifadelerini kullandı.

Kongre gibi önemli bir aşamayı geride bıraktıklarını, bundan sonra yoğun bir çalışma ile halkla buluşacaklarını dile getiren Karaca, şöyle konuştu: "Tek liste ile gidilen seçimde delegelerin oylarıyla seçilerek gerekli hukuki süreçlerin sonunda bugün mazbatamızı aldık. Bundan sonra halkımızın dertlerini dinleyip ‘Konya’ya DEVA olmak’ şiarıyla hareket edeceğiz. Kongremize katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.