“Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay Buluşma Programı”

“Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay Buluşma Programı”
AK Parti Konya İl Başkanı Angı, “Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız da Konya’mıza bir başka bakıyor. Biz de yeni hükümet sistemiyle gireceğimiz ilk yerel seçimlerde Konya olarak kendilerine en büyük desteği vermek zorundayız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Angı, “Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız da Konya’mıza bir başka bakıyor. Biz de yeni hükümet sistemiyle gireceğimiz ilk yerel seçimlerde Konya olarak kendilerine en büyük desteği vermek zorundayız” diye konuştu.  

31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, geçmişten bugüne kadar AK Parti Ailesi’nde görev almış tüm isimleri “Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay” programıyla bir araya getirdi.

“KARATAY BİZİM İÇİN BİR BAŞKA”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, programda yaptığı konuşmada, “Karatay bizim için bir başka” dedi.

“Burası, ata yurdu ve doğup büyüdüğümüz yer” diyen Angı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2001’de partimizin kuruluşundan bu yana da bu teşkilatta hizmet edenlerle birlikte koştuk. Sandık kurullarından mahalle başkanlarımıza, ilçe yönetimlerinden başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımızdan meclis üyelerimize, belediye başkanlarımızdan milletvekillerimize kadar bu memlekete hizmet etmek için koşturduk. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız da Konya’mıza bir başka bakıyor. Biz de yeni hükümet sistemiyle gireceğimiz ilk yerel seçimlerde Konya olarak kendilerine en büyük desteği vermek zorundayız.”

Programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, önceki dönem AK Parti Konya Milletvekilleri, il başkanları, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2001’den bu yana ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, meclis üyeliği, kadın ve gençlik kolları ile mahalle yönetimlerinde görev almış tüm isimler katıldı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.