Erdem: “Dünyada Düşmemek İçin Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçeceğiz’

Erdem: “Dünyada Düşmemek İçin Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçeceğiz’
AK Parti Konya 2. sıra milletvekili adayı Orhan Erdem, TURÇEV-DER’i ziyaretinde, “Bu istikrarın, bu güvenin Türkiye’nin dünyada yüksek sesinin düşmemesi için ilk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz” dedi.

AK Parti Konya 2. sıra milletvekili adayı Orhan Erdem, TURÇEV-DER’i ziyaretinde, “Bu istikrarın, bu güvenin Türkiye’nin dünyada yüksek sesinin düşmemesi için ilk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz” dedi.

Milletvekili Erdem, Kadınhanı ve Sarayönü ilçeleri ziyareti sonrası TURÇEV Başkanı Erol Yayla’nın daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdiğini dile getirerek, “14 Mayıs kritik bir seçim. Başta Cumhur İttifakı’nın Başkanı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında güçlü bir meclisin olabilmesi için hepimiz gayret ediyoruz. Alandan aldığımız geri dönüşler ziyaretler esnasındaki bilgilendirmelerde sosyal medyanın kirli, yanlı ve yalan haberlerinin alanlarda hiç görülmediğini, halkımızın ferasetinin çok yüksek olduğunu, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na güvenin tam olduğu, bu dönemde yapılan açılışların bir günlük iki günlük değil, 20 yıllık emeğin karşılığı olduğunun farkındalar. Bu istikrarın, bu güvenin Türkiye’nin dünyada yüksek sesinin düşmemesi için ilk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz” şeklinde konuştu.

Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın Konya programına ilişkin ise şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konya ile buluşmasından sonra Konya Büyükşehir’in Taş binasında kendisine kısa bir dinlenme imkânı sunuldu. Orada İl başkanımız Hasan Angı Beyin Cumhurbaşkanımıza ‘Mitingdeki kalabalıktan memnun kaldınız mı ?’ sorusuna karşılık Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın verdiği cevap  beni çok etkiledi ‘Konya’yı seviyorum, Konya halkına ve sizlere teşekkür ederim’ oldu.”

“Amacımız Birlik Beraberlik İçinde Olmak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol Yayla ise dernek hakkında kısa bilgi verdi. Yayla, şunları kaydetti: “Turgut oğulları beyliği Akşehir, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü ve eskil bölgelerine yerleştirilmiş Oğuz boyudur. Yunak’ta 11 köyümüz var, onun haricinde Turgut beyin kardeşi Bayburt’un Karadeniz Bölgesi’ndeki Rize’de meşhur Ayber yaylasında 2 köyümüz var. Biz dernek olarak hepsini bir araya getirmek için şölenler düzenliyoruz. Amacımız birlik beraberlik içerisinde vatanımıza sahip çıkarak bizlere en yakın olan her şölenimizi şereflendiren milletvekilimiz Orhan Erdem’e çok teşekkür ederiz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.