Erdem: ‘Yeni Yüzyıl Hedefini Projelerle Güçlendireceğiz’

Erdem: ‘Yeni Yüzyıl Hedefini Projelerle Güçlendireceğiz’
Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ile Yılmaz Bademli, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem'i TBMM’de ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ile Yılmaz Bademli, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem'i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret ederek, yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “Ülkemizde artık seçim dönemi bitmiştir. Partimizin Yeni Yüzyıl hedefinde olduğu gibi, devamlılık, daim olma, kendine yetme, tüm yaşamları kucaklayan ekosistemi bu üç hedefin odağında destekleyen projeler ile güçlendireceğiz. Türkiye Yüzyıl’ında sürdürülebilirliği doğru adımlarla kesintisiz kılacağız. Sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler oluşturan ve ortak geleceğimize sahip çıkacak her iş modeli yatırım planlamaları önceliklerinden olacaktır. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözümü içinde elimizden gelen katkıyı yapacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ile Yılmaz Bademli’de milletvekili Orhan Erdem’e kendilerini misafir ettiği için teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.