Erol Yayla: ‘Yalnız Bırakıldık’

Erol Yayla: ‘Yalnız Bırakıldık’
TUR-ÇEV-DER Başkanı Erol Yayla, “Turgutoğullarını temsil eden bir derneğiz. Anadolu’nun göbeğinde olan köyümüzün garip ve fukara bir halkı var. Yalnız bırakıldık. Siyasette temsilcimiz olursanız ve sorunlarımızın çözümünü takip edersiniz mutlu oluruz” dedi.

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, seçim çalışmaları kapsamında, Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni (TURÇEV-DER) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TURÇEV-DER Başkanı Erol Yayla, “Yunak, Akşehir ve Konya’da yaşayan Turgutoğullarını temsil eden bir derneğiz. Anadolu’nun göbeğinde olan köyümüzü gördünüz. Garip ve fukara bir halkı vardır. Yalnız bırakıldık. Siyasette temsilcimiz olursanız ve sorunlarımızın çözümünü takip edersiniz mutlu oluruz. Seçimlerin hayırlar getirmesi dileğimizle başarılar diliyoruz” dedi.

“Konya’nın Temsilcisi Olacağım”

CHP Konya Milletvekili Adayı Barış Bektaş ise, Konya’nın ve tüm hemşehrilerinin temsilcisi olacağını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Konya’nın ve tüm hemşerilerimizin temsilci olmaktan mutlu olacağım. Turgutoğullarını biliyoruz. Osmanlı tarihimizi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sahipleniyoruz. Bize emanet edilen Cumhuriyetimizde eşit koşullar da iken, son 20 yıldır bundan uzaklaştırıldık.  Milliyetçilik bizim 6 okumuzdan birisidir. Biz diyoruz ki, ülkemizde vergisini veren ve askerliğini yapan bütün vatandaşlarımız her şeyde eşit olsun. Gerçek milliyetçilik budur. Tarihimizle ve manevi değerlerimizle övünüyoruz.  Ülkemizin çocuklarının tamamının yatağa aç girmemesi ve iyi eğitilmesini ve işi aşının olmasını istiyoruz. Bunu da hedefleyen 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ’dur. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu, cumhuriyetimizin üzerinde bir çatı ve herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanımız olacaktır. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerin ve şehrimizin sorunlarının takipçisi olacağımın sözünü veriyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.