Eski TAPDK Başkan Vekili Kurtuluş adaylık için başvurdu

Eski TAPDK Başkan Vekili Kurtuluş adaylık için başvurdu
Kurtuluş, Konya'dan milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa ederek AK Parti’ye müracaat etti

KHK ile kapatılan Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumunun eski Başkan Vekili Seyit Ali Kurtuluş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki görevinden istifa ederek, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için Konya'dan AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kurtuluş yaptığı açıklamada, Türksat AŞ ve KHK ile kapatılan Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) başta olmak üzere birçok kamu kuruluşunda görev yaptığını ve Konya'dan AK Parti milletvekili adayı olmak istediğini söyledi.

Cennet vatan Türkiye’ye hizmet için AK Parti’den seçilerek TBMM’de belde-i muhayyere olan Konya’yı temsil etmek istediğini ifade eden Kurtuluş, şunları kaydetti:

“Milletimize hizmet için yeni bir yola çıkmanın arifesindeyiz. Yaklaşık 15 yıldır tüm engellemelere rağmen sayısız hizmetler yapan ve ülkemize dünyada saygınlık kazandıran Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti’miz görev verir, milletimizde seçimlerde destek olursa TBMM’de güçlü bir Konya için milletvekilliği görevine ve halkımızın hizmetkarlığına talip oldum. Üsteleneceğimiz görevi hakkıyla yerine getirmek için gecemizi gündüze katacağız. Milletvekili aday adaylığımızın hayırlı olmasını diliyor, bütün Konyalıların desteğini bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.