Etem Saraç Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Etem Saraç Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Etem Saraç, milletvekili aday adayı oldu.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Etem Saraç, milletvekili aday adayı oldu.

YSK tarafından Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağının ve seçim takviminin açıklanması ile birlikte Gelecek Partisi’nde başlayan Milletvekili aday adaylığı başvuruları bugün sona erdi.

Gelecek Partisi TBMM 28. Dönem Konya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Konya İl Başkan Yardımcısı Etem Saraç, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Hasan Ekici ile birlikte siyaset yapmaktan onur duyuyorum ve Konya Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Şehrimize hizmet etmek için çıktığım bu yolda kutuplaştırmaktan uzak bir siyaset yaparak Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hemşerilerimizi temsil etmek için milletvekili aday adaylığına karar verdim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın” diye konuştu.

Etem Saraç Kimdir?

14 Şubat 1993 Konya doğumlu olan Saraç, Elektrik Elektronik Mühendisliği üzerine lisans öğretimini Konya’da tamamlamış, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Mühendisliği dalında doktora eğitimini Amerika New York’ta sürdürmektedir.

Özel şirket sahibi Etem Saraç, e-ticaret sektöründe danışmanlık, entegrasyon hizmetleri ve kurumsal çözüm desteği sunmaktadır.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı kurucu üyelerinden olan Etem SARAÇ, gençlik kollarından beri yaklaşık 13 yıldır aktif siyasetin içindedir.

Etem Saraç evli.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.