Gelecek Partililer Bayramlaştı

Gelecek Partililer Bayramlaştı
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programı Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Başkanı Ahmet Arslan ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programı Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Başkanı Ahmet Arslan ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programı, Kurban Bayramı’nın 2. günü partinin il başkanlığında gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Başkanı Ahmet Arslan, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla il başkanlığında gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Arslan, programda yaptığı konuşmada, “Kurban Bayramı’nızı tebrik eder, bayramların; ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim. Kurban teslimiyet ve paylaşmak demektir. Kurban bir olmak demektir. Kurban bir kaderin paylaşılmasıdır. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemiz derin bir sarsıntı ile uyandı. 11 ilimizi etkileyen bir deprem ile sarsıldık. Birçok vatandaşımızın vefat ettiği bu acı olayda binlerce vatandaşımız da yaralandı. Deprem bölgesinde büyük acılar yaşadık. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizler burada bayramı idrak ederken Kâbe’de Müslüman kardeşlerimiz de hac ibadetlerini yerine getirmektedirler, Rabbim onların da dualarını kabul, Haclarını da makbul eylesin İnşallah.

Adaletin, eşitliğin ve kardeşliğin egemen kılınması dileklerimle tekrardan hepinize nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ise, “Öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nızı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum. Bu bayramlar da inşallah bizleri ve tüm Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olsun ve bir araya getirsin. Ülkemizin birliği, dirliği daim olsun inşallah” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Teşkilat Başkanı Ömer Ünal da, birlik ve beraberliğe vurgu yaparken şöyle konuştu: “Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğin en önemli günleridir. İnşallah Kurban Bayramı vesilesiyle başta ülkemizde İslam âleminde, mazlumların yeniden sesinin duyulduğu, zulmün son bulduğu bir dönemi inşallah hep beraber yaşarız. Ben tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hepimizin bayramı mübarek olsun.”

Daha sonra parti ilçe başkanlarının selamlama konuşmalarıyla devam eden program bayramlaşmayla sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.