Gelecek Partililer Hadim ve Taşkent’te Seçmenle Buluştu

Gelecek Partililer Hadim ve Taşkent’te Seçmenle Buluştu
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi kontenjanından CHP Konya Milletvekili adayları Hasan Ekici ve Mürsel Ayrancı, partililerle birlikte Hadim ve Taşkent’te esnaf ziyaretlerinde bulunarak bölge halkıyla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi kontenjanından CHP Konya Milletvekili adayları Hasan Ekici ve Mürsel Ayrancı, partililerle birlikte Hadim ve Taşkent’te esnaf ziyaretlerinde bulunarak bölge halkıyla bir araya geldi.

Hadim İlçe merkezinde coşku ile karşılanan partililer, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Gezlevi ve Dedemli mahallelerinde de büyük ilgi gören Abdullah Başçı, Hasan Ekici ve Mürsel Ayrancı Millet İttifakı iktidarında Hadim’in bütün mahallelerinin hak ettiği yatırımları mutlaka alacalarını ifade etti.

Ayrancı: “Daha Önce Yaptık Yine Yapacağız”

Hadim’in Efsane Belediye Başkanlarından Mürsel Ayrancı, Belediye Başkanlığı döneminde bölgeye büyük hizmetleri olduğunu dile getirerek, “Belediye Başkanlığı dönemimizde hiçbir hemşehrimizi kapımızdan çevirmedik, bütün köylerimize haftanın her günü ilçeye ulaşım için otobüs seferlerimiz vardı, şimdi görüyorum ki halkımız bu hizmetten de mahrum bırakılmış. Millet İttifakımızın iktidarında İnşallah hiçbir vatandaşımız devletimizin hizmetlerinden mahrum bırakılmayacak” şeklinde konuştu.

“Avşar Barajı Dolayısıyla İlçe Ulaşımında Sıkıntı Yaşıyoruz”

Hadim ziyaretlerinin ardından 62., 63. ve 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun baba ocağı Taşkent’e geçen Abdullah Başçı, Hasan Ekici ve beraberindeki partililer, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Taşkent merkezdeki esnaf ziyaretlerinin ardından Avşar, Bolay ve Balcılar mahallelerine geçen Başçı ve Ekici mahalle girişlerinde vatandaşlar tarafından karşılandı. Davutoğlu’nun Başbakanlıktan ayrıldıktan sonra bölge halkının adeta cezalandırıldığını ileri süren vatandaşlar, Avşar barajı dolayısı ile ilçe ulaşımının sıkıntıya girdiğini, özellikle kış ayının çetin geçtiği dönemlerde çoğu zaman ilçe ile bağlantılarının tamamen kesildiğini öne sürdüler.

“Bölgenin Sıkıntılarını Çok İyi Biliyoruz”

Çocukluğunun Taşkent’te geçtiğini ve bölgenin sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum, Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu döneminde bölgemiz çok büyük yatırımlar aldı fakat Başbakanlıktan ayrılması ile birlikte bölgemiz adeta cezalandırıldı. Balcılar ile Taşkent arasındaki ulaşım yolu bir türlü bitirilemedi. Taşkent- Alanya yolundaki Tünellere kilit vuruldu ve çalışmalar durduruldu. Biz bunları bölgeye gelerek ve yerinde açıklamalar yaparak defalarca dile getirdik fakat hep görmezden gelindik. Şimdi seçim zamanı geldi, elbette vatandaşlarımız da kendilerini ve bizleri görmezden gelenleri sandıkta görmezden geleceklerdir.”

“Taşkent Benim İkinci Memleketim Oldu”

Hadim ve Taşkent’e 3 yıl içerisinde defalarca geldiğini ve bölgenin sıkıntılarını basın ve sosyal medya aracılığı ile birçok kez dile getirdiklerini söyleyen CHP Konya Milletvekili adayı Hasan Ekici, “Genel Başkanımızın memleketi bizim de ikinci memleketimiz oldu. 3 yıllık İl Başkanlığı dönemimizde defalarca bölgeye gelerek vatandaşlarımızla hasbihal ettik ve sıkıntılarını yazılı, görsel basın ve sosyal medya aracılığı ile dile getirdik ama maalesef iktidar mensupları bölgemizi ve vatandaşlarımızı hep görmezden geldi. Hadim ve Taşkent’li hemşehrilerimiz de sandıkta hükümete en güzel cevabı sandıkta verecektir” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.