“Gidilmedik Yer Sıkılmadık El Bırakmayacağız”

“Gidilmedik Yer Sıkılmadık El Bırakmayacağız”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya gelerek 31 Mart Seçimleri için destek istedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçimleri için belirlediği seçim manifestosunu açıklamasıyla birlikte Türkiye genelinde AK Partili tüm belediye başkan adayları seçim çalışmalarına resmen başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi ile ilçe gençlik kolları teşkilatı Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Esnaflar ve vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan Uğur İbrahim Altay, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe teşkilatı mensupları, esnafların taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, ülkeye ve Konya ekonomisine önemli katkı sağladıkları için ayakkabıcı esnafına teşekkür ederek, şehri geleceğe hazırlamak için birlik ve beraberlik içinde gayret edeceklerini ifade etti.

Başkan Altay, “1 Nisan itibariyle Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 31 ilçemizin tamamında AK Parti bayrağını dalgalandırarak gönül belediyeciliği yapmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da Konya’da örnek teşkil eden imalat sanayinin önümüzdeki dönemde daha da gelişmesi ve üretimin artması adına üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Bugünden yarını imar etmenin sorumluluğuyla da hareket ettiklerini kaydeden Kılca, “1 Nisan sabahından itibaren Konya’mıza ve Karatay’ımıza bu anlayışla hizmet edeceğiz. Hemşehrilerimizin duaları ve desteklerini alabilmek adına 31 Mart akşamına kadar yaptıklarımızı, projelerimizi anlatacağız ve gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.