Hasan Kılca: “İnsan Odaklı Çalışmaya Özen Göstereceğiz”

Hasan Kılca: “İnsan Odaklı Çalışmaya Özen Göstereceğiz”
AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Kılca: “Karatay’da yakalanmış bu başarı çıtasını ve bayrağı daha ileriye taşıma, çok daha yükseğe çıkarma adına sonuna kadar gayret edeceğiz. Geleneğimizi geleceğimize taşıma adına, hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an en iyiyi ve en güzeli yapmaya söz veriyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “Karatay’da yakalanmış bu başarı çıtasını ve bayrağı daha ileriye taşıma, çok daha yükseğe çıkarma adına sonuna kadar gayret edeceğiz. Geleneğimizi geleceğimize taşıma adına, hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an en iyiyi ve en güzeli yapmaya söz veriyoruz” dedi.

Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay Buluşma Programı”na katıldı.

Programı düzenleyen Karatay Teşkilatına ve 3 dönem Karatay’da önemli yatırımlara imza atan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür eden Hasan Kılca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karatay’da yakalanmış bu başarı çıtasını ve bayrağı daha ileriye taşıma, çok daha yükseğe çıkarma adına sonuna kadar gayret edeceğiz. Geleneğimizi geleceğimize taşıma adına, hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an en iyiyi ve en güzeli yapmaya söz veriyoruz. Bir taraftan ilçemizin park, bahçe, yol, kaldırım, cadde, sosyal mekânlar ve daha birçok ihtiyaçlarını karşılarken; diğer taraftan da hizmetlerimizin güzellik ve estetik boyutuna önem vereceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle doğru işler kadar, güzel ve estetik işler yapmaya daha fazla özen göstereceğiz.”

“KARATAY DAVAMIZIN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ”

Tüm teşkilat mensuplarıyla 31 Mart akşamına kadar çalışacaklarını belirten Kılca, “Son güne kadar Karatay’ımızda gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Konya’mıza, Karatay’ımıza ve AK kadrolarımıza güveniyoruz. Çünkü Karatay; davamızın en güçlü hayat damarlarından birisidir. Devletimizin bekasına, ülkemizin gelişmesine, ilerlemesine ve büyümesine vesile olacak ittifaka sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülkemizin tökezlemesini, huzur ortamının bozulmasını bekleyenleri Allah’ın izni; milletimizin takdiriyle 31 Mart akşamı bir kez daha hüsrana uğratacağız. 1 Nisan sabahı itibariyle inşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 31 ilçemizde hizmet siyasetinin bayrağı dalgalanacak” ifadelerini kullandı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.