İlker Yiğit: “Pazar Esnafının Sorunlarını ‘İYİ’likle Çözeceğiz”

İlker Yiğit: “Pazar Esnafının Sorunlarını ‘İYİ’likle Çözeceğiz”
Semt pazarlarında esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, İYİ Belediyecilikle bütün sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, semt pazarlarını ziyaretinde esnafın sorunlarını dinledi.

 Meram ilçe merkezinde farklı günlerde kurulan semt pazarlarına giderek, pazar esnafının sorunlarını dinleyen Yiğit, çoğunlukla geçim sıkıntısı yaşadığından şikayetçi olan esnafların sorunlarına çözüm olmak için aday olduğunu belirtti.

Yiğit, “Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Devletimizin kaynaklarını yandaşa değil yatırımlara, halkımıza aktaracağız” dedi.

Tarımın teşvik edilmek yerine, tarım arazilerinin imara açılmasıyla yok edildiğine dikkati çeken Yiğit, sulama, tohum, kooperatifleşme konularındaki sorunları çözüme kavuşturacak projeleri olduğunu, bunları uygulayarak, tarıma destek sağlayacaklarını ve tarımsal kalkınmayı başlatacaklarını söyledi.

Meram İlçesi’ndeki semt pazarlarının sayısını artırarak, pazarcılara yeni iş imkanları sunacaklarını ifade eden Yiğit, pazar tezgahları ve kapalı tente sistemleriyle de hem pazar esnafına hem de vatandaşlara modern ve hijyenik ortamlarda hizmet vereceklerini vurguladı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.