Kalaycı: “Melanet Lobisi Pusuda, Zayıf Noktamızı Kollamakta”

Kalaycı: “Melanet Lobisi Pusuda, Zayıf Noktamızı Kollamakta”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı: “Ülkemiz tehdit ve tehlikelerle doğrudan muhataptır. Türkiye üzerinde hesabı olan odaklar boş durmamaktadır. Terör örgütleri faaldir. Ekonomik suikastçılar faaliyettedir ve rehavetimizi gözlemektedir. Türkiye’nin rotasını kriz ve kaosa çevirmek için güç birliği yapan melanet lobisi pusudadır, zayıf noktamızı kollamaktadır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Ülkemiz tehdit ve tehlikelerle doğrudan muhataptır. Türkiye üzerinde hesabı olan odaklar boş durmamaktadır. Terör örgütleri faaldir. Ekonomik suikastçılar faaliyettedir ve rehavetimizi gözlemektedir. Türkiye’nin rotasını kriz ve kaosa çevirmek için güç birliği yapan melanet lobisi pusudadır, zayıf noktamızı kollamaktadır” dedi.

MHP Konya İl Başkanlığı’nın organize ettiği “İlçe Başkanları İstişare Toplantısı” Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile Konya Milletvekili Esin Kara’nın katılımıyla Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Konya Milletvekili Murat Çiçek, “Bugüne bakmak lazım. Yenikapı ruhu, Türkiye’nin muhatap olduğu sorunlara karşılık beklemeksizin destek veriyoruz. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde partimiz her bölgede kendi adayını çıkarma kararını almıştır. Bu seçimlerde şu hususlara dikkat edilmelidir. AKP ile aynı hedefte ama her seçim bölgesinde kendi adayımızlayız” diye konuştu.

“MELANET LOBİSİ PUSUDA, ZAYIF NOKTAMIZI KOLLAMAKTA”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı olan Cumhur İttifakı Türkiye’nin gelecek umudunu bünyesinde barındırmaktadır. Cumhur İttifakı; Türkiye’yi hür, demokratik ve müreffeh bir geleceğe kavuşturma azmi, Türk milletinin hainlere, işbirlikçilere, Türkiye’nin hasmı küresel güçlere karşı verdiği milli tepkinin adıdır. Ülkemizin kalkınması, milletimizin refah ve huzurunun teminidir. Ülkemiz tehdit ve tehlikelerle doğrudan muhataptır. Türkiye üzerinde hesabı olan odaklar boş durmamaktadır. Terör örgütleri faaldir. Ekonomik suikastçılar faaliyettedir ve rehavetimizi gözlemektedir. Türkiye’nin rotasını kriz ve kaosa çevirmek için güç birliği yapan melanet lobisi pusudadır, zayıf noktamızı kollamaktadır. CHP, HDP, İP aynı hizada, aynı kümededir.”

“FİTNE ATEŞİNE ODUN TAŞIMAKTAN BAŞKA BİR ANLAMA GELMEZ”

“Bilinmelidir ki, var oluş mücadelemizin önem ve öncelik değerleri, bir partinin o oranının, siyasi hesap derecesini çok ama çok üstünde, çok önündedir” diyen Kalaycı, içinden geçilen süreçte siyasi anlaşmazlıklar, değersiz hamasetler, art niyetli yorumlar, yanlı ve yozlaşmış imaların fitne ateşine odun taşımaktan başka bir anlama gelmeyeceğini kaydetti.

Milletin ortak ve tarihi değerleri üzerinde tahribat yapmayı marifet veya demokrasi zannedenlerin yeniden iştahlandığına işaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milli kimliğimizi kaşıyıp karantinaya almak isteyen çevreler, Türklükle hesaplaşmak için yanıp tutuşan sefiller, heves ve heyecanla ortaya çıkmıştır. Milletimizin ortak ve tarihi değerleri üzerinde tahribat yapmayı marifet veya demokrasi zannedenler yeniden iştahlanmışlardır.

Milli bekamızla ilgili büyük bir mücadele şuurunun sergilendiği bir dönemde, milli hissiyatın zedelenmesi, tarihi emanetlerin gölgelenmesi, Türklüğün etnik bir seviyede görülmesi, Türk’üm demenin ayrımcılık, ırkçılık olarak nitelenmesi büyük bir vebal, vahim bir yanlıştır.

Türklük, Türk milletinin üst kimliğidir. Bu sayede asırların kilidi açılmış, husumetin beli bükülmüş, hasımların kanadı kırılmıştır. Türküm demek mensubiyet şuurdur, ihtişamlı tarihimizin ibrasıdır, hakikatin ifadesidir. Türk’üz, Müslümanız, dahası var mı?”

Her şart altında Türkiye’nin yanında, her zaman zalimlerin, hainlerin karşısında olduklarını bildiren Kalaycı, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi maksadıyla fedakarca yaptığımız katkıları ve mücadeleleri kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz” dedi.

 

(Mürsel Çetin – Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.