Kavuş: “En Büyük Minnetimiz, Fedakarlık, Merhamet Ve Şefkatin Timsali Annelerimizedir”

Kavuş: “En Büyük Minnetimiz, Fedakarlık, Merhamet Ve Şefkatin Timsali Annelerimizedir”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “En değerli varlığımız, başlarımızın tacı tüm annelerin, geleceğin annelerinin, anne adaylarının ve yüreklerinde bu güzel duyguyu yaşatan tüm kadınların ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Annelerin, fedakarlık, sevgi, merhamet ve şefkatin timsali olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “En değerli varlığımız, başlarımızın tacı tüm annelerin, geleceğin annelerinin, anne adaylarının ve yüreklerinde bu güzel duyguyu yaşatan tüm kadınların ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Kavuş, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu anlamlı gün, kelimelere sığmayan fedakarlığın, karşılıksız sevginin, sınırsız merhametin müşahhaslaşmış hali, sığınağımız, gözümüzün nuru, cennetimizin anahtarı annelerimizi bir kez daha hatırlayıp onları onore ve mutlu etmemize fırsat veriyor.  

Anne, bazen bir bakışıyla bazen bir sözcüğüyle çoğu zaman da sadece varlığıyla insana verdiği huzurun, güvenin ve sükunetin adıdır. Anne, aile birliğinin tesisi, evlatların sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesinin temelidir. Anne, varlıkları ile topluma ve geleceğe güç katma makamı, insanın her zaman sığınılabileceği sıcak bir kucaktır.  Anne, karşılıksız ve nihayetsiz sevginin, güvenin adresidir. Anne dillerdeki, akıllardaki ve yüreklerdeki en güzel kelime, coşan hislerimiz, kaybettiğimizde ise dinmeyen acımızdır…

Onlara azami düzeyde ihtimam göstermemiz, hayatımızın en değerli ve en yüksek makamında olduklarını hissettirmemizden, mutluluklarının ve gururlarının nedeni olmamızdan daha büyük bir hediye yoktur gözlerinde… ‘Cennetin annelerin ayakları altında’ olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutluluğu ve yüzlerinin her daim gülmesi için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.

Hayatını, emeklerini, yüreklerini çocuklarına dolayısıyla da geleceğimize vakfeden kıymetli annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten  duygularımla kutluyor, bu vesileyle, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.