Kulu’da CHP’ye Yeni Katılan 100 Üyeye Rozetleri Takıldı

Kulu’da CHP’ye Yeni Katılan 100 Üyeye Rozetleri Takıldı
Konya’nın Kulu İlçesi’nde CHP’ye yeni katılan 100 üyeye rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Törende konuşanlar verdikleri mesajda, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizi ve iyi yönetilmediğinden dolayı vatandaşların serzenişlerinde haklı olduğunu öne sürdü.

Konya’nın Kulu İlçesi’nde CHP’ye yeni katılan 100 üyeye rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Törende konuşanlar verdikleri mesajda, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizi ve iyi yönetilmediğinden dolayı vatandaşların serzenişlerinde haklı olduğunu öne sürdü.

Kulu’da bir restoranda düzenlenen ve CHP Kulu İlçe Başkanlığı’na değişik partilerden katılan 100 kişiye rozetlerinin takılması törenine, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Ankara Milletvekili Levent Gök,  PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik, Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yusuf Baştuğ, Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, Kulu İlçe Başkanı Ersel Çorum, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

CHP Kulu İlçe Başkanı Ersel Çorum programın açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün partimize değişik partilerden 100 yeni üye katılımı oldu. Kadın Kollarımızla birlikte Genç Kollarımızı da kurduğumuz partimizde, aramıza yeni katılan dostlarımız bize güç verdiler. Genel merkezimizden katılanlara il başkanımıza ve il yönetim kurulu üyelerimize bizleri yalnız bırakmadıkları içinde teşekkür ediyorum. Artık iktidarın gidici olduğu ortadadır. Partimizin iktidar yolu açıktır” dedi.

 

“Ülkemizde Bir Değişim Süreci Başlıyor”

 

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ise ülkemizde bir değişim sürecinin başladığına işaret ederek, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız iktidarı terk ederek, partimize yöneliyor. Bu durum CHP’nin iktidarının müjdesidir. Artık ülkemizde bir değişim sürece başladı. Önümüzdeki seçimlerde partimiz CHP iktidar olacaktır. Onun içinde partimizin saflarında sizleri sıkı durmaya çağırıyorum. İktidar ülkemizin bir yangın yerine çevirmiş olup, yönetemediği gibi, ekonomisi de hiçbir zaman bu kadar kötü olmamıştır.  Ekonomik krizin etkisi geneldir. Artık ekonomiyi ve ülkemizi yönetemeyen iktidarın tutarlı bir tarafı da kalmamıştır. Gitme zamanı gelmiştir. Gitmelidir de. Bugün partimize yeni katılanlara, ilçe başkanımıza, il yönetimimize, genel merkezden katılanlara da teşekkür ediyorum.”

 

“Amacımız, Partimizi İktidara Taşımaktır”

 

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ise amaçlarının partilerini iktidara taşımak olduğunu dile getirirek sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimizin amacı partimizi iktidara taşımak olmalıdır. Ülkemizin ve çocuklarımızın gelecekleri iyi olsun diye mücadele ediyoruz. Dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Konyalı Genç kardeşimiz Gençosman Killik Gençlik Kolları Genel Başkanı seçildi. Ona, il başkanımıza ve milletvekilimizi çok görevler düşüyor. Konya’da siyaset yapmak çok zordur. Ama sizler Partimizin iktidar koşusuna destek vereceksiniz. Partimizin bayrağını yükseklere taşıyacaksınız. Buna inanıyoruz. Buradan bir moralle gideceğim. Genel Başkanımıza Konya arkanda artık Anadolu’ya çıkma zamanıdır diyeceğim. İktidarın oluşturduğu ekonomideki bozuklukları, yolsuzlukları ve adaletsizlikleri karşısında korkmayacağız. Şimdi partimiz CHP’nin iktidar zamanıdır. Partimize yeni katılan bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Herkese teşekkür ederek, ülkemizi hep birlikte güzel günlere taşıyacağız.”

 

“Gençlere ve Kadınlarımıza Güveniyoruz”

 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kadınlar Kolu Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da gençlere ve kadınlara güvendiklerini ifade ederek, “Partimizdeki gençlerimize ve kadınlarımıza güveniyoruz. İktidar sahalara çıktığında işsizlikten, ekonominin bozukluğundan, doların hız kesmeyen yükselişinden ve fakirleşen halkımız karşısında hiçbir şey diyemeyecektir. Hiçbir sözü de olamaz. İktidara geldiklerinde yoksulluğu, yoksuzluğu ve yasakları kaldıracak dediler gelinen noktada her şeyi tersine döndürdü. Bizim iktidarımızda ekonomiyi düzelteceğiz. Onun içinde hemen şimdi seçim diyoruz. Seçime de hazırız. Oysa iktidar seçimden kaçarak, ülkemizi oyalıyor. Tıpkı Kulu’ da olduğu gibi çoğalacağız. Partimize yeni katılanlara, yeni kurulan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere iktidar koşumuzda destek vereceklerdir. Buna inanıyoruz”  ifadelerini kullandı.

 

“Haklımız Siteminde Haklı”

 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ise vatandaşların siteminde haklı olduğunu ileri sürerek, “ Ülkemizin geldiği nokta ortadadır. Bürokrasisi tasfiye edilmiş bir durumdadır. Ekonomik kriz gittikçe derinleşmektedir. Doların yükselişiyle birlikte hayat pahalığı artmaya devam ediyor. İktidarın ülkemizi iyi yönetemediğinden dolayı da bir bahane arayışı içindedir. Bütün bunların karşısında duran tek kurum ve parti CHP’dir. Halkımız, iktidarın ülkemizi kötü yönetimi karşısındaki siteminde haklıdır. İktidar ise, yaptığı yanlışlar karşısında da haksızdır. Artık partimizi CHP’nin iktidarı kaçınılmazdır. Birlikte ortak bir sinerji oluşturup, el birliğiyle partimizi iktidarı taşıyacağız. Ülkemizin tek kurtuluşu CHP’nin iktidardır” diye konuştu.

 

“Partimizin İktidarına Söz Vermenizi İstiyorum”

 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de, “Bugün Kulu ilçemizde çok güzel bir katılım ve oluşum var. Bayrağımızı Kulu Belediyesi’ne ve partimizin iktidarına var mısınız? Sizlerden söz vermenizi istiyorum. Aramıza yeni katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Kulu İlçesi’nde CHP’ye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.