Mehmet Köseoğlu: “Konyalı Becerikli ve Liyakatli Belediyecilik Yapanları Biliyor”

Mehmet Köseoğlu: “Konyalı Becerikli ve Liyakatli Belediyecilik Yapanları Biliyor”
YRP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, “Konyalı becerikli ve liyakatli belediyecilik yapanları biliyor. Çok az kaldı, hemşerilerimiz Yeniden Refahla tekrar tecrübeli belediyecileri iş başına getirecekler” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, “Konyalı becerikli ve liyakatli belediyecilik yapanları biliyor. Çok az kaldı, hemşerilerimiz Yeniden Refahla tekrar tecrübeli belediyecileri iş başına getirecekler” dedi.

Köseoğlu, Konya’nın kaynaklarının yine Konya’ya hizmet ve yatırım olarak dönmesi için “Doğru Belediyecilik, Doğrudan Belediyecilik” sloganı doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Yaptığı yazılı açıklamada prensiplerini sıralayan Köseoğlu, “Doğru Belediyecilik: Doğru projeyi, doğru yere, doğru zamanda, doğru bedelle yapmak, yaptırmaktır. İsraf etmeyen belediyeciliktir. Doğru belediyecilik budur, milli görüş belediyeciliği de budur” diye konuştu.

“Konya’nın Problemleri Iskalandı”

Konya’nın özellikle geçtiğimiz 6 yılının kayıp yıllar olarak kayıtlara geçtiğini öne süren Köseoğlu, şunları kaydetti: “Konyalılar gördü ki; özellikle 6 yıldır en temel sorunları bırakıp tali işlerle vakit harcadılar. Esas meseleleri, problemleri ıskalamış oldular. Şimdiye kadar bu aziz şehrin dört bir yanını tramvay hattıyla donatmak gerekiyordu, ulaşım için şarttı ama yapmadılar. İsraf belediyeciliğinin son yıllardaki örneklerini görmek isteyenler Konya’ya bakabilirler. Sadece tanıtım ve reklama ayırdıkları bütçeyi ulaşıma aktarsalardı, bugün ulaşım sorunu diye bir dert kalmazdı. Kullanımda olan tesisleri yıkarak yerine kasır dikmeye kalkmasalar bugün Konya’da ulaşım ve su hizmetleri daha ucuz sunulabilirdi.”

“Konyalı Farkında, Çok Az Kaldı”

Köseoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Konya’nın sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, hemen hiçbir temel sorunu çözemediniz. Trafik için yolları hak ettiği kadar çoğaltmadınız, köprülü kavşakları yapmadınız. Yeni açtığınız yollar bile trafik sorununu çözmek yerine artırdı. Alt geçit yapılabilecek noktalara ışıklar yerleştirerek trafik akışını durdurdunuz. Yaya geçidi yapmanız gereken noktaları ihmal ettiniz, trafik kazalarında elim bir şekilde insanlarımız can verdi. Seçime girerken alelacele yeni ihaleler yapıyorsunuz. Sosyal Medyada algı oluşturarak, dronla havadan görüntüler yayınlayarak şehrin sorunlarını çözemezsiniz. Konyalı bunun farkında, Konyalı bunu biliyor biz de farkındayız, biliyoruz. Konyalı becerikli ve liyakatli belediyecilik yapanları biliyor. Çok az kaldı, hemşerilerimiz Yeniden Refahla tekrar tecrübeli belediyecileri iş başına getirecekler inşallah. Gayret bizden, destek Konyalıdan, muvaffakiyet Allah’tandır.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.