Mehmet Uğur Mazbatasını Meral Akşener’in Elinden Aldı

Mehmet Uğur Mazbatasını Meral Akşener’in Elinden Aldı
İYİ Parti Karatay İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Uğur, mazbatasını partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in elinden aldı.

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Uğur, mazbatasını, partisinin Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’in elinden aldı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde mazbatasını almasının ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Uğur, “Sayın Konya il Başkanım Gökhan Tozoğlu’nun önerisi, Teşkilat Başkanım Sayın Koray Aydın beyin oluru ve Genel Başkanım Meral Akşener hanımefendinin takdiri ve onayı ile Karatay İlçe Başkanı olarak görevlendirmem tevdi edilmiştir, Allah mahcup etmesin” dedi.

TOZOĞLU’NDAN HAYIRLI OLSUN MESAJI

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ise Mehmet Uğur’un Karatay İlçe Başkanı olarak görevlendirilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Partimizin Karatay ilçe başkanlığı görevi kurucu yöneticilerimizden mevcut il yöneticimiz Mehmet Uğur’a tevdi edilmiştir. Yetki belgesini Genel Başkanımız Meral Akşener ve teşkilat başkanımız Koray Aydın teslim etmiş ve başarı dileklerini iletmişlerdir. Konya’mıza ve Karatay’ımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.