Mert: ‘Toplumun Kanayan Yarası Uyuşturucu, Özgürlüğün Sonu’

Mert: ‘Toplumun Kanayan Yarası Uyuşturucu, Özgürlüğün Sonu’
Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Sosyal Politikalar Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Uyuşturucu İle Mücadele” konulu çalıştay Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Sosyal Politikalar Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Uyuşturucu İle Mücadele” konulu çalıştay 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Mert, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın ve özellikle gençlerimizin sağlığı bizler için çok önemli. Bu vesileyle, toplumun kanayan yarası, özgürlüğün sonu olan uyuşturucu ile mücadele çalıştayımıza tüm halkımız davetlidir. Bu bağlamda Konya İl Başkanlığımız tarafından da çocukları uyuşturucu bağımlısı olan ailelerimizi çalıştaya götürüp getireceğiz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.