MHP İlçe Başkanı’ndan Dualı Destek

MHP İlçe Başkanı’ndan Dualı Destek
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan, “Desteğimiz de, oylarımız da, dualarımız da sizlerledir. Ahmet Pekyatırmacı Bey her ne kadar AK Parti üyesi olsa da MHP'nin de adayı. Bizim belediye başkan adayımız. Bu anlamda bu şekilde sahip çıkıyoruz. Allah yol açıklığı versin. Desteğimiz ve dualarımız kendisiyle. İnşallah Selçuklu'da rekor bir oy oranı bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinde,  “Desteğimiz de, oylarımız da, dualarımız da sizlerledir. Ahmet Pekyatırmacı Bey her ne kadar AK Parti üyesi olsa da MHP'nin de adayı. Biz böyle düşünüyoruz ve bizim belediye başkan adayımız. Bu anlamda bu şekilde sahip çıkıyoruz. Allah yol açıklığı versin. Desteğimiz ve dualarımız kendisiyle. İnşallah Selçuklu'da rekor bir oy oranı bekliyoruz” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı, aynı zamanda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatıyla birlikte MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Cumhur İttifakı’ndaki uyumunun seçim sürecinde ve sonrasında da devam edeceğine vurgu yapıldı.

“CUMHUR İTTİFAKI İLE HER YERDE EN İYİ NETİCELERİ ALACAĞIZ “

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, Cumhur İttifakı’nın ne kadar önemli bir noktada olduğuna işaret ederek, “İttifakın güçlenerek devam etmesi ve sürdürülmesi gerekiyor. Bu kapsamda yerelde Selçuklu’da, Konya’da ve tüm Türkiye’de en güzel neticeleri Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte alacağımıza inanıyoruz. Hem teşkilatımızla hem yerel yönetim olarak çalışmalarımızda bunun için gayret edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın olduğu yerlerde bütün ittifak yaptığımız yerlerde adaylarımız en yüksek oy oranıyla seçilecekler ve bu ittifakı en iyi şekilde sürdüreceğiz diye düşünüyorum. İttifakın halkımız tarafından da memnuniyetle karşılandığını görüyorum. Dışarıda yaptığımız saha çalışmalarında görüştüğümüz bütün vatandaşlarımız bu ittifaka çok değer ve önem veriyorlar. Bu ittifakın sadece seçim döneminde değil sonrasında da yerel yönetimlerdeki başarıya katkı sağlayacağını düşünüyorum. Zaten Konya’da ve özellikle Selçuklu’da meclis çalışmaları esnasında bütün meclis üyelerimiz olarak bu ittifakı önceden sağlamış durumdaydık. Milliyetçi Hareket Partisi mensubu meclis üyelerimiz her zaman bizim çalışmalarımıza destek verdiler çoğunlukla da meclis kararlarımızın bütünün de oy birliğiyle karar aldık. Cumhur ittifakı kapsamında çalışan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah aynı şekilde güç birliği yaparak, gönül birliği yaparak ülkemizin bekası için yerelde yaptığımız çalışmalarda bu birlikteliği sürdürerek ülkemizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

"BU SÜRECİN HAYIRLI NETİCELENECEĞİNE İNANIYORUZ"

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ise Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin geleceği noktasında birçok konuda en iyi birlikteliği ortaya koyduğunu dile getirdi.

Özer, Konya’nın her zaman fedakarlık noktasında ülkenin omurgasını teşkil eden örnek bir şehir olduğunu ifade ederek, “Şehrimiz, bu manada da her zaman bir olmaya birlikte hareket etmeye özel hassasiyet gösteriyor ve göstermeye devam edecektir. Bunu en iyi uygulayan şehirlerden bir tanesidir” dedi.

"HALKIMIZ CUMHUR İTTİFAKINA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAKTIR"

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan da, MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak Selçuklu halkına destek noktasında güvenlerinin tam olduğunu dile getirerek, “Bir önceki seçimde olduğu gibi halkımız Cumhur İttifakı’na sonuna kadar sahip çıkacaktır. Gittiğimiz her yerde ve saha çalışmalarında da bunları anlatıyoruz. Cumhur İttifakı’nın zillet ittifakına karşı Selçuklu'da ve Konya'mızda başarılı sonuç alacağını biliyorum" açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı’nı bir seçim ittifakı olarak görmediklerinin altını çizen Çıpan, şöyle konuştu:

"Biz diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti yönetime ittifak anlamında bir adım attı.  Ben daha güçlü bir Selçuklu ve daha güçlü meclis olacağını düşünüyorum.  Bu anlamda desteğimiz de, oylarımız da, dualarımız da sizlerledir. Ahmet Pekyatırmacı Bey her ne kadar AK Parti üyesi olsa da MHP'nin de adayı. Biz böyle düşünüyoruz ve bizim belediye başkan adayımız. Bu anlamda bu şekilde sahip çıkıyoruz. Teşkilatımız ve üyelerimiz de bu anlamda sahip çıkacaktır. Kendisinin de MHP'nin adayı olarak göreceğini tahmin ediyor, desteğini bu anlamda göreceğimizi biliyoruz. Allah yol açıklığı versin. Desteğimiz ve dualarımız kendisiyle. İnşallah Selçuklu'da rekor bir oy oranı bekliyoruz.”

(Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.