MHP Meram’da Adayını Geri Çekti

MHP Meram’da Adayını Geri Çekti
“Cumhur İttifakı” kapsamında MHP’den daha önce Meram İlçesi’nde belediye başkan adaylığı için ismi açıklanan Mustafa Aygün’ün, adaylığı geri çekildi. “KAVUŞ’UN REKOR BİR OYLA SEÇİLMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”: MHP İlçe Başkanı İbrahim Ay: “Adaylığını açıkladığımız Aygün’le birlikte ‘Cumhur İttifakı’ adayı Mustafa Kavuş’un Meram’da rekor bir oyla seçilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Meram İlçesi’nde belediye başkan adaylığı için ismi açıklanan Mustafa Aygün’ün, “Cumhur İttifakı” kapsamında adaylığı geri çekildi.

MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarını harfiyen yerine getireceğiz. Cumhur İttifakı kapsamında daha önce açıklamış olduğumuz Meram belediye başkan adayımız Mustafa Aygün’ün adaylığını geri çektik. Aygün’le birlikte ‘Cumhur İttifakı’ adayı Mustafa Kavuş’un Meram’da rekor bir oyla seçilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Başkan Ay, Meram Belediye Başkanlığı için ismi açıklanan Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

(Mürsel Çetin- Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.