MHP Meram’da Yeni Üyelere Rozetleri Takıldı

MHP Meram’da Yeni Üyelere Rozetleri Takıldı
MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın sahadaki çalışmaları ses getirdi. MHP’ye gönül veren bir heyet MHP Meram İlçe Başkanlığı’na gelerek partiye üye oldu. Yeni üyelerin rozetini yapılan törenle MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman taktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı sahadaki çalışmalarını hızlandırarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan MHP Meram İlçe Başkanlığı, yapılan söz konusu çalışmalar kapsamında MHP’ye gönül veren bir heyet, MHP Meram İlçe Başkanlığı’na yaptıkları başvuruyla partiye üye oldu. Üyelik işlemlerinin ardından yeni üyelerle bir araya gelen MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, yeni üyelerin rozetini takarak, “Partimize olan teveccühünüze teşekkür ediyorum. Hepiniz hoşgeldiniz” dedi.

 

“Milliyetçi Hareket Partisiz Bir Türkiye Düşünülemez”

 

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman yaptığı açıklamada, MHP’nin Türkiye ve Türk milleti sevdalısı olduğunu vurguladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, partilerinin önemli faaliyetler yürüttüğünü dile getiren Başkan Yaman, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in de dediği gibi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, 50 yılı aşkın süredir yürüttüğü siyasi faaliyetlerle, devletimizin ve milletimizin her zaman yanında olmuş, olmaya da devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisiz bir Türkiye düşünülemez. Ülke ve ülkü sevdalısı olan Milliyetçi Hareket Partisi, vatan nöbetini sürdürecek, İ'lây-ı Kelimetullah davasından sapmadan yoluna devam edecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milletinden güç aldığını dile getiren Başkan Yaman, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e ve partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu durum bize güç veriyor. Çünkü biz sırtımızı önce Allah’a, sonra Türk milletine veren bir siyasi anlayışız. Biz her zaman Türk milletinin emrindeyiz. Bu anlamda, partimize üye olmanızdan oldukça mutluyuz ve gururluyuz. Hepiniz hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.

 

“Cumhur İttifakı 2023’e Damga Vuracak”

 

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını, daha güçlü ve emin adımlarla yoluna devam ettiğinin altını çizen Başkan Yaman, şunları kaydetti: “Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için büyük bir gayret sarfediyoruz. Bu doğrultuda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in birlikteliği çıkar birlikteliği değil gönül ve ülkü birlikteliğidir. Bu birliktelik ülkemizin ufkunu açmıştır. Bu birliktelik Türk-İslam ülküsüne umut olmuştur. Bu birliktelik Türk milletine güç vermiştir. Bu birliktelik Türk milletini kenetlendirmiştir. Bugün Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Suriye’de, Karabağ’da Türk milletinin mührü, Türk milletinin şefkati, Türk milletinin adaleti varsa bu Cumhur İttifakı sayesindedir. Türkiye’nin yürüttüğü bu politikalar, Emperyalistleri ve Siyonistleri rahatsız ediyor. Bu kan emiciler ve içimizdeki işbirlikçileri, bir olmuşlar ekonomi üzerinden ülkemizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar. Türk milleti ne zillete ne de Türkiye düşmanlarına pabuç bırakmaz. Cumhur İttifakı kutlu yürüyüşünü Türk milletinin desteğiyle sürdürecek ve inşallah 2023 seçimlerine damga vuracaktır.”

Başkan Yaman’ın konuşmalarının ardından yeni üyelerin rozetleri takılarak hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.