Millet İttifakı Çumra’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

Millet İttifakı Çumra’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı
Millet İttifakı Çumra İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Millet İttifakı Çumra İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Açılışa, Millet İttifakını oluşturan partilerin il, ilçe başkanları, CHP ve İyi Parti Konya milletvekili adayları katıldı.

SKM açılış töreninde konuşan CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “Kimseden milliyetçilik dersi almayız. Bizler ülkemizi seven ve hizmete talip bir Millet İttifakı’yız. Kimseden milliyetçilik dersi de almayız. Millet İttifakı dışındaki partileri de bize dâhil ekmek istiyorlar. Bizler terörist değiliz. Kimsede bize bunu diyemez. Çünkü biz bölmeye değil, birleştirmeye geliyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir kimseyi ayırmadan hizmet eksininde 85 milyonun cumhurbaşkanı olacaktır. Çumra tarımın merkezi bir ilçemizdir. Çiftçimize teşvikler verip, destekleyeceğiz. Sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

“Cesur ve İyi Yürekliler Millet İttifakı’nı Oluşturdu”

CHP Konya 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Ekici ise son 4 yıldır ülkenin çöktüğünü öne sürerek, “Genel Başkanımız Davutoğlu’nun söyledi gibi ‘Son 4 yılda ülkemiz çöktü. Bunun faturasını vatandaşlarımız ödüyor. Cesur ve iyi yürekliler bir araya gelerek Millet İttifakı’nı oluşturdu. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çıkararak, 85 milyona diyoruz ki, iktidar Millet İttifakı olacaktır. Kazanan ülkemiz olacak, ekonomi başta olmak üzere ülkemizin bütün sorunları çözülecektir’. Sizlerden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu Birliktelik Türkiye’ye Örnek Olsun”

CHP Konya 3. Sıra Milletvekili adayı ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ise tarımın merkezi olan Çumra’nın hakkını alacağını dile getirerek, “Sizlere 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim. Tarımın merkezi olan Çumra ilçemiz ve diğer ilçelerimiz tarımsal desteklerle hakkını alacaktır. Açılıştaki tablonun ve birlikteliğin Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. İktidarımızda ülkemiz her anlamda rahat bir nefes alacaktır” ifadelerini kullandı.  

“15 Mayıs Sabahı Ülke Olarak Bayram Kutlayacağız”

CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Ünal da şunları kaydetti: “Seçim sürecini sizlerde takip ediyorsunuz. 15 Mayıs sabahı Millet İttifakı olarak vatandaşlarımızla birlikte ülkemizde, Konya’da ve Çumra’da bayram kutlayacağız. Sandığa sahip çıkacağız. Büyük bir fırtına kopuyor. Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Millet İttifakı iktidar olacaktır.”

Daha sonra CHP Çumra İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, CHP Milletvekili Adayı Ayşe Alkım Gökçe, İyi Parti Konya Milletvekili adayı Adnan Ayyıldız’ın konuşmalarının ardından yapılan dua ile Çumra İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.