Mustafa Kavuş: “Basın İle İlişkilerimizi Her Zaman Ön Planda Tutacağız”

Mustafa Kavuş: “Basın İle İlişkilerimizi Her Zaman Ön Planda Tutacağız”
AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş: “Basın bizim her alanda gözümüz, kulağımız, doğrularımızı, yanlışlarımızı bizlere gösteren olacaktır. Bu nedenle özellikle Konya basını ile ilişkilerimizi her zaman ön planda tutacağız”

AK Parti’nin Konya merkez Meram İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “Basın bizim her alanda gözümüz, kulağımız, doğrularımızı, yanlışlarımızı bizlere gösteren olacaktır. Bu nedenle özellikle Konya basını ile ilişkilerimizi her zaman ön planda tutacağız” dedi.

Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimiyle Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir’le bir süre görüştü.

Seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşlara olan ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Kavuş, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesi tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte gitmedik ev, iş yeri kalmaması için gayret gösteriyoruz. Konya basını ile mesleğimiz gereği uzun yıllardır güzel bir birlikteliğimiz var. Rabbim nasip eder 31 Mart sonrası göreve gelirsek, en büyük destekçimiz ve yol göstericimiz yine Konya basını olacak. Basın bizim her alanda gözümüz, kulağımız, doğrularımızı, yanlışlarımızı bizlere gösteren olacaktır. Bu nedenle özellikle Konya basını ile ilişkilerimizi her zaman ön planda tutacağız” diye konuştu.

Mustafa Kavuş ve ekibine seçimlerde başarılar dileyen Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özdemir ise, “Gazeteciler Cemiyeti olarak idarecilerimiz ile her zaman omuz omuza olduk. Konya’nın hayrı için yapılacak olan her türlü çalışmaya bizlerde destek olmaya hazırız. Bizim de Konya için üzerimize düşen bir görev olursa yerine getirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.