Oprukçu: “Bakanlar Kurulunu Getirseniz Fark Etmez”

Oprukçu: “Bakanlar Kurulunu Getirseniz Fark Etmez”
Ereğli Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Parti Genel Başkan ve Bakan düzeyinde şahsına hakaret edildiğini, itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını ve bunların tutmadığını savunarak, “Şimdi de günahlarına ortak edebilmek için İçişleri bakanımızı getirtiyorlarmış. Bakın, hata yaptığınızı Ereğli halkı biliyor ve benim yanımda yer alıyor, Bakanlar Kurulunu Ereğli’de toplasanız fark etmez” dedi.

Oprukçu, Parti Genel Başkan ve Bakan düzeyinde Ereğli’ye getirterek, şahsına hakaret edildiğini, itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını ve bunların tutmadığını savunarak, “Şimdi de günahlarına ortak edebilmek için İçişleri bakanımızı getirtiyorlarmış. Bakın, hata yaptığınızı Ereğli halkı biliyor ve benim yanımda yer alıyor, Bakanlar Kurulunu Ereğli’de toplasanız fark etmez” dedi.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Oprukçu, Sarıtopallı Mahallesi’nde halkla kucaklaşma programında, seçim öncesi ve aday belirleme konusunda peş peşe hata yapanların, bu hatalarını örtebilmek için büyük bir gayret içerisine girdiklerini öne sürerek, “Bakın partilerin genel başkan yardımcılarını getirterek bana hakaret ettirdiler, itibarsızlaştırmaya çalıştılar olmadı. Çevre Bakanını getirdiler tutmadı. Şimdi de günahlarına ortak edebilmek için İçişleri bakanımızı getirtiyorlarmış. Bakın, hata yaptığınızı Ereğli halkı biliyor ve benim yanımda yer alıyor, Bakanlar Kurulunu Ereğli’de toplasanız fark etmez. O kadar acizsiniz ki, beni ülküdaşlarımla bile karşı karşıya getirmek için çaba harcadınız. Tutmaz beyler, Hakk var halk var, bir tek kişiye karşı yaptıklarınızı Ereğli halkı görüyor. Ama bir bakıma da seviniyorum, Oprukçu sayesinde Ereğli’nin yolunu Bakanlarımız ve bürokratlarımız da öğrenmiş oluyorlar” diye konuştu.

AKP’li Belediyeler tarafından en çok istismar edilen mahallenin Sarıtopallı olduğunu iddia eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, “Arıtma Tesisini buraya kurup, yaz kış sizleri koku ve sineklerle sıkıntıya sokan AKP’li belediyeler, son 5 yılda tek bir hizmet dahi getirmeyerek sizlere verdiği değeri de gösterdiler. Şimdi birde bu bölgeye F tipi cezaevleri yapıyorlar, oradaki mahkumların yakınlarının da cezaevine yakınlığı nedeniyle Sarıtopallı’ya yerleşmesi de şaşırtıcı olmaz. Ama size söz veriyorum ASKİ’deki tecrübelerimle arıtma tesisinin tüm sıkıntılarından sizi kurtaracağım” dedi.

Adem Erdal’ın belediye başkan yardımcısı olarak yaptığı yanlışlık olduğunu iddia eden Oprukçu, söz konusu yanlışlarla ilgili şöyle devam etti:

“Vekil tarafından çok tecrübeli olarak gösterilen ve hiçbir gerekçe gösterilmeden mevcut başkanın yerine aday olarak atanan Adem Erdal kardeşimiz, imar planlarda oynama yaparak milletin emsalini düşürerek 2.10’luk yeri, 1.60 oranına indirip, vatandaşın kazanacağı birkaç liraya da göz dikmiş. İnşallah göreve geldiğim zaman bu yanlışlıkları da düzelteceğim.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.