Özcan: “Artık, Devlet Karlar Altında Kalan İtibarını Kurtarmalı”

Özcan: “Artık, Devlet Karlar Altında Kalan İtibarını Kurtarmalı”
BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla, “Artık, devlet karlar altında kalan itibarını kurtarmalı ve Muhsin Başkanımızın katillerini bir an önce bulmalı” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Seyit Özcan, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı anma mesajında, “Artık, devlet karlar altında kalan itibarını kurtarmalı ve Muhsin Başkanımızın katillerini bir an önce bulmalı” ifadelerine yer verdi.

Özcan, mesajında, “Takvimler her 25 Mart’ı gösterdiğinde başta Alperenler olmak üzere Türk Milleti mevsim bahar olsa da üşümektedir. Faili meçhul kişiler tarafından milletimizin gönlünde dürüstlüğü ve vatan sevgisinden dolayı taht kuran Muhsin Yazıcıoğlu şehit edilmiştir. 2009 yılından bu yana hala katillerin bulunamaması milletimizin ve bizlerin vicdanında kabul edilememektedir” açıklamasında bulundu.

“Muhsin Başkanın Dosyası Artık Nihayete Kavuşmalı”

BBP İl Başkanı Seyit Özcan, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinde yeri doldurulamaz bir şahsiyet olduğuna dikkat çeken Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Takvimler her 25 Mart’ı gösterdiğinde başta Alperenler olmak üzere Türk Milleti mevsim bahar olsa da üşümektedir. Faili meçhul kişiler tarafından milletimizin gönlünde dürüstlüğü ve vatan sevgisinden dolayı taht kuran Muhsin Yazıcıoğlu şehit edilmiştir. 2009 yılından bu yana hala katillerin bulunamaması milletimizin ve bizlerin vicdanında kabul edilememektedir. Rahmetli liderimiz söylemi ve eylemi ile Türk siyasetinde ki eşine az rastlanır bir liderdi. Hayatını devletine ve milletine vakfeden Muhsin Başkanın dava dosyasının artık nihayete kavuşması gerekir. Artık, devlet karlar altında kalan itibarını kurtarmalı ve Muhsin Başkanımızın katillerini bir an önce bulmalı. Bu vesile ile şehit edilen Muhsin Başkanımızı, Rabbim Hz. Hamza’ya yoldaş eylesin. Muhsin Başkanın vefatı ile fikirlerinin de öldüğünü sanıp sevinen şer odakları unutmasın ki Muhsinler ölmedi. Emaneti emanetimiz hak davası davamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle suikastla aramızdan ayrılan Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehadete eren Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ağabeyimizi, Gazeteci İsmail Güneşi ve Pilot Kaya İstektepeyi bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

24mart-bbp-konya-il-seyit-ozcan-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.