Özerdem: “Yeniden Büyük Türkiye Hedefine Ulaşacağız”

Özerdem: “Yeniden Büyük Türkiye Hedefine Ulaşacağız”
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem: “Milletimizle, refahın ve kalkınmanın üretmekle mümkün olduğunu bilen sanayicimizle, çiftçimizle ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine ulaşacağız, ekonomik ve teknolojik bakımdan ‘güçlü Türkiye’yi hayata geçireceğiz”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, “Milletimizle, refahın ve kalkınmanın üretmekle mümkün olduğunu bilen sanayicimizle, çiftçimizle ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine ulaşacağız, ekonomik ve teknolojik bakımdan ‘güçlü Türkiye’yi hayata geçireceğiz” dedi.

Özerdem, Partisinin ikinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Konya İl Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, bundan 2 yıl önce, 23 Kasım 2018 Cuma günü Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde ve 99 kurucu üyenin imzalarıyla Yeniden Refah Partisi’ni kurduklarını anımsattı.

“Partimizi kurduğumuz gün Ankara’da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile yola revan olduk” diyen Özerdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeniden Refah Partimiz’i kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın 1969’da başlattığı yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı. Partimizi kurduğumuz o gün, mazlumların kurtuluş ümidinin yeniden yeşerdiğinin müjdesi olan tarihi bir gündü.

Partimizi kurarken, yola çıkarken zorlukları biliyorduk. Nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün bu zorluklara rağmen, ülkemiz ve milletimiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya iken, beka sorunu yüksek sesle dile getiriliyorken, ekonomik sorunlar milletimizin adeta belini büküyorken elbette seyirci kalamazdık.

İslam coğrafyası işgal altındayken, Müslümanlar eziliyor ve katlediliyorken, Akdeniz’in ve Ege’nin serin sularında küçücük yavrularımız can veriyorken elbette duramazdık.

Bütün bu zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlı olmanın, azmetmenin, cihat şuuruyla çalışmanın, Milletimizi, bütün mazlum Müslümanları ve bütün ezilmişleri maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında beşeri hiçbir gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık.”

“MİLLETİMİZ İÇİN ‘PAYLAŞIMDA ADALET’ VE ‘YÖNETİMDE ADALET’İ TESİS EDECEĞİZ”

Milletimiz için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet”i tesis edeceklerine dair Milli Görüş sözü vererek yola revan olduklarına işaret eden Özerdem, “Milli Görüş Hareketi’nin yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini aziz milletimizin kıymetli evlatlarına bir kez daha gösterdik. ‘Birinci 40 yıl’da milletimize efsane hizmetler yapmış Milli Görüş Hareketi’nin, ‘İkinci 40 yıl’da da bu hizmetleri sürdüreceğinin bir kez daha müjdesini verdik.

Bir kurtuluş ümidi bekleyen mazlum İslam coğrafyasına, üzülmeyin, ye’se düşmeyin, yola çıktık geliyoruz dedik. ‘Milletimiz için Biz Varız’, ‘Tüm Ezilenler için Biz Varız’ dedik.

Yeniden Refah Partimizin bugün Türkiye’de yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“YRP BAYRIĞI ÜLKEMİZİN TAMAMINDA DALGALANIYOR”

Bugün Türkiye’nin her köşesinde sokağa çıkıldığında, parti stantlarında, esnaf ziyaretlerinde, salon toplantılarında ülkesine ve milletine hizmet etme sevdasıyla çalışan YRP teşkilat mensuplarını görmenin mümkün olduğunu dile getiren Özerdem, “Bu kadar kısa süre içerisinde, bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün Milletimize ulaşması ve İslam coğrafyasındaki mazlum Müslümanların umudu olması, Yeniden Refah Partisi kadrolarının inancının ve azminin en büyük ispatıdır” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Özerdem, “Bu azim ve inançla Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Hak ve Adaletin hakim olacağı Yeni Bir Dünya hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“EKONOMİK VE TEKNOLOJİK BAKIMDAN GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Parti olarak Genel Başkanından il başkanına varıncaya kadar ülkemizin karşı karşıya olduğu bütün sorunlarla ilgili görüş ve düşüncelerini sadece eleştiri boyutunda değil, çözüm önerilerini de ve somut projelerini de aktararak ifade ettiklerine değinen Özerdem, şöyle devam etti:

“Ekonomik krizden, İstanbul Sözleşmesi’nin yol açtığı sosyal sorunlara, işsizlikten, eğitimde yaşanan sıkıntılara, Kıbrıs’tan, Akdeniz’de karşı karşıya olduğumuz tehlikelere kadar birçok konuda, doğruya gönül rahatlığıyla doğru, yanlışa da kararlılıkla yanlış diyerek düşüncelerimizi aziz Milletimizle paylaştık. Sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ettik. Tüm bu projeleri geliştirirken hedefimiz Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmektir. Milli ve manevi değerlere bağlı, eğitimli ve donanımlı gençliğimizle, anne ve baba olmanın değerini bilen, yeni nesilleri yetiştirecek en sağlam yapının aile olduğunun bilincinde olan Milletimizle, refahın ve kalkınmanın üretmekle mümkün olduğunu bilen sanayicimizle, çiftçimizle Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşacağız, ekonomik ve teknolojik bakımdan güçlü Türkiye’yi hayata geçireceğiz.”

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.