Prof. Dr. Akmaz: ‘Devletimizin Tutan Bir Çivisi ve Hafızası Kalmadı’

Prof. Dr. Akmaz: ‘Devletimizin Tutan Bir Çivisi ve Hafızası Kalmadı’
Gelecek Partisi Kurucularından Tarım ve Orman Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ali Akmaz: “Gelinen noktada ülkemizin sorunları artarak devam ediyor. Cumhuriyetimizden uzaklaştırılmak istenen bir toplumsal yapı oluşturulmak isteniyor. Devletimizin tutan bir çivisi ve hafızası kalmadı”

Gelecek Partisi Kurucularından Tarım ve Orman Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ali Akmaz, “Gelinen noktada ülkemizin sorunları artarak devam ediyor. Cumhuriyetimizden uzaklaştırılmak istenen bir toplumsal yapı oluşturulmak isteniyor. Devletimizin tutan bir çivisi ve hafızası kalmadı” dedi.

Prof. Dr. Ali Akmaz, Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Abdullah Güzeldülger, İl Başkanı Hasan Ekici ile İl yönetim kurulu üyeleri, Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak’ı ziyaret ederek, işçilerin yaşadığı sorunlarla, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım İş Sendikası Konya  Şube Başkanı Abdülkadir Tamak, “Bizim tek isteğimiz işçilerimizin ve çalışanlarımızın geçinebileceği bir ücret almalarının sağlanmasıyla birlikte, çalışanların maaşlarındaki ağır vergi yüklerinin düşürülmesidir. Konfederasyon ve tarım iş sendikası olarak mücadelemiz bu yöndedir. Muhalefet partilerinden isteğimizde bu noktada destek olmalarıdır. Ülkemizin sıkıntılı süreçlerinde görev ve misyonundan uzaklaşan birçok sendika kapanırken, Türk-İş ayakta kalmış haklı mücadelesini de sürdürmeye devam edecektir.  Geçmişte ekonomimiz iyi iken şimdi sıkıntılı bir süreçteyiz. İktidardan beklentimizde ekonomi başta olmak üzere ülkemizin sorunlarına çözüm getirmesidir. Ziyaretinizden ve sorunlarımızla ilgilenmenizden dolayı sizlere teşekkür ederek, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Devletimizin Özerkliği ve İşleyişi Kalmadı”

 

Gelecek Partisi Kurucularından Tarım ve Orman Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ali Akmaz ise devletimizin özerkliğiyle işleyişinin kalmadığını öne sürerek, şunları kaydetti:

“Gelinen noktada ülkemizin sorunları artarak devam ediyor. Cumhuriyetimizden uzaklaştırılmak istenen bir toplumsal yapı oluşturulmak isteniyor. Devletimizin tutan bir çivisi ve hafızası kalmadı. Üniversitelerimiz de eğitim bitme noktasındadır. Bunun yanında dünya genelinde sayılı üniversitelerimiz kalmadı. Yine devletimizin özerkliğiyle devlet işleyişinin kalmaması da bu durum büyük bir tehlike oluşturuyor. Gelecek Partisi olarak ülkemizin sorunlarının çözümüyle birlikte, birlik ve beraberliğimizin teminatı olmak için çalışıyoruz. İşçilerin ve çalışanların sorunları hakkında bilgi almak üzere sizi ziyarete geldik. İktidar olduğumuz takdirde emekçinin, çalışanın hak ettiği ücreti almasını sağladığımız gibi ülkemizin bütün sorunlarını çözeceğiz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

“İktidar, Şeffaf İhale Yasası Çıkarmalıdır”

 

Gelecek Partisi Kurucularından Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Abdullah Güzeldülger ise yolsuzlukların iktidarın yandaşlarıyla birlikte yaptığını iddia ederek, “İktidar ihale yasasını yeniden düzenleyerek, şeffaf, açık ve kamuoyunun bilgilendirildiği bir ihale yasası çıkarmalıdır. Devlete parasının nereye harcandığını paylaşmalıdır” şeklinde konuştu.

 

“Ekonominin İyi Yönetilmediğini Vatandaşlarımız Görüyor”

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise, “Alan çalışmalarında iktidarın yanlışlarını ve ekonominin iyi yönetemediğini vatandaşlarımız görmektedir. Artık bu durumu vatandaşlarımız eleştirerek, tepkilerini gösteriyor. Bizim bütün uğraşımız ve çalışmamız ülkemize sahip çıkıp, gelecek kadrolarıyla sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Bize zaman ayırdığınız için sizlere de teşekkür ediyoruz. Gelecek Partisi olarak her zaman işçimizin, çalışanımızın yanında olup, sizlerin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.