Selin Tozoğlu İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Selin Tozoğlu İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
İYİ Parti Konya İl Başkanı iken görevi başında vefat eden Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti Konya İl Başkanı iken görevi başında vefat eden  Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti 28. Dönem milletvekili aday adaylığını açıklayan Selin Tozoğlu, merhum eşini yad ederek başladığı konuşmasında, “Sözlerime rahmetli eşim, Gökhan Tozoğlu’nu anarak başlamak istiyorum. Hepinizin bildiği üzere o partimizin kuruluş aşamasında bulunmuş ve 4 yıl boyunca Konya İl Başkanlığı görevini yürütmüştü. Görevini vatan ve millet sevgisiyle, inandığı değerler doğrultusunda, temiz ve dürüst bir şekilde yapmaya gayret etti. Tek kaygısı vardı o da ülkemizin geleceğiydi. Durmadan, yorulmadan, çalışmayı ilke edinmişti. Ülkemiz adına çok güzelleri hayalleri vardı. Hepsi yarım kaldı. Maalesef, bu fani dünyadan çok erken yaşta göçtü. Bir kez daha rahmetle, özlemle, hasretle anıyorum. Ruhu şad olsun. Huzurla uyusun” diye konuştu.

“Partimiz Milletin Gönlünde Taht Kurmuştur”

Tozoğlu, yaptığı basın açıklamasında geçtiğimiz ay Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İYİ Parti’nin çok zorlu süreçlerden geçerek kurulduğunu ifade eden Tozoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ‘Ben bunu bu ülkenin evlatlarına borçluyum’ diyerek yola çıkmış ve bozulan düzene karşı bir irade ortaya koyarak 2017 yılının ekim ayında ‘Cesurlar Hareketi’ni başlatmıştır. Partimiz kurulduğu günden itibaren en fazla sahada olan parti olmuş, milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Partimizin kurulmasıyla birlikte Türk siyaseti rahat bir nefes almış ve hepimizin kaybolan umutları yeniden yeşermiştir. Genel başkanımız bu kutlu yolculuğa çıkarken en çok kadınlara ve gençlere güvenmiştir. Çünkü bilir ki; siyasete kadın eli değerse siyaset güzelleşir ve başarıya ulaşır. Ülkemizin zor günlerde geçtiği bu dönemde bizlere düşen bu kutlu iktidar yürüyüşünde genel başkanımızın izinde giderek, ona en büyük desteği sağlamak, partimizi iktidar Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır.”

“Mutlu ve Zengin Bir Türkiye İçin” 

Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni asrında özgürlük, güven, adalet, eğitim ve liyakat gibi kavramların İYİ Parti ile yeniden can bulacağını savunan Tozoğlu, “Herkesin eşit şartlarda yaşadığı güçlü, mutlu ve zengin bir Türkiye için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, yarınlara umutla bakabilmek için, Konya’mızın sesi olabilmek ve bu yolda bir nefer olabilmek için rahmetli eşim Gökhan Tozoğlu’ndan bayrağı devralarak, sevgi ve hoşgörü diyarı Konya’mızdan milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum. En temiz niyetlerle çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizleri doğrudan, haktan ve hakikatken ayırmasın. Milletimizin birliğini ve beraberliğini daim kılsın. 14 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz seçimlerin ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. 15 Mayıs sabahı güneş pırıl pırıl doğsun ülkemize. Kazanan yüce milletimiz olsun” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.