Ülkü Ocakları İl Başkanı Akta’dan Gökhan Tozoğlu’na Tepki!

Ülkü Ocakları İl Başkanı Akta’dan Gökhan Tozoğlu’na Tepki!
Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta: “(İYİ Parti Konya il Başkanı Gökhan Tozoğlu) Kendilerine açık uyarım ve tavsiyem, şehidimizi siyaset malzemesi yapma gafletinden bir an önce çıkıp konu ile alakalı asılsız kelime cambazlığını bitirip, şehidimizin ruhi muhtevasını rahat bırakmalarıdır”

Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, İYİ Parti Konya il Başkanı Gökhan Tozoğlu’na tepki göstererek, “Şehitlerimizi siyaset malzemesi yapmayın!” dedi.

Akta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Konya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin bir caddeye verilmesi hususunda 3 Şubat tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi’ne resmi bir dilekçe verilmiştir. Büyükşehir Belediyesi tarafından talebimiz kabul edilmiş ilk meclis toplantısında da belediye meclisine sunulacağı bilgisi yine tarafımıza verilmiştir. Ayriyeten Konya Ülkü Ocakları olarak resmi dilekçemiz haricinde de MHP Meclis üyelerimiz ile görüşülerek konunun takipçisi olmaları talimatı kendilerine verilmiştir. Samimiyet ile yaptığımız bu işin muhatabı bir Ülkücü Şehit olması münasebeti ile de siyasete malzeme nazarından bir algı oluşturur niyeti ile de konu hiçbir platformda hiçbir şekilde dile getirilmemiştir.”

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada ise, “Genel başkanlarının şehidimizin  mezarını ziyaret ettiğini bu sebeple de tüm milliyetçilerin oylarına talip olduğunu yazmışlar” diyen Akta, şunları kaydetti: “Kendilerine açık uyarım ve tavsiyem, şehidimizi siyaset malzemesi yapma gafletinden bir an önce çıkıp konu ile alakalı asılsız kelime cambazlığını bitirip, şehidimizin ruhi muhtevasını rahat bırakmalarıdır. Tekzip yazısına lüzum yok susmaları kâfidir.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.