Usta: “Çok Güzel ve Şifa Kaynağı Bir Tesis”

Usta: “Çok Güzel ve Şifa Kaynağı Bir Tesis”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Karatay Termal Tatil Köyü’nün Konya’nın önemli bir ihtiyacı olduğunu belirterek, “Çok güzel ve şifa kaynağı bir tesis. Her derde deva bir suyu var. İnşallah yeni hamlelerle birlikte burası termal turizm ile seracılığın da yapıldığı bir üretim ve ticaret merkezi haline de getirilecek” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Termal Tatil Köyü’nün Konya’nın önemli bir ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Usta, “Çok güzel ve şifa kaynağı bir tesis. Her derde deva bir suyu var. İnşallah yeni hamlelerle birlikte burası termal turizm ile seracılığın da yapıldığı bir üretim ve ticaret merkezi haline de getirilecek” dedi.

Karatay Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Karatay Termal Tatil Köyü’nün resmi açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Çok güzel ve şifa kaynağı bir tesis. Her derde deva bir suyu var. İnşallah yeni hamlelerle birlikte burası termal turizm ile seracılığın da yapıldığı bir üretim ve ticaret merkezi haline de getirilecek. Bu vesileyle bu güzel tesislerin hayata geçmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dileğimiz buraya gelen her vatandaşımızın memnuniyetle ve şifa ile buradan ayrılmasıdır. Tesislerimiz zaten bir süredir vatandaşlarımızın hizmetindeydi. Aldığımız bilgiler de memnuniyet derecesinin çok güzel olduğudur. Stresten, yorgunluktan uzak, aile fertlerinin birbirleriyle çok daha güzel vakit geçirebileceği bir merkez burası. Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından edilen dua sonrası Karatay Termal Tatil Köyü’nün resmi açılışı, kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Karatay Termal Tatil Köyü’nün açılış programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Orhan Erdem, Selman Özboyacı ve Halil Etyemez, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanvekili Ahmet Melih Güçlü, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Konya Kültür ve Turizm Müdürü Abdülsettar Yarar, Konya Bölge Yazma Eserler Müdürü Bekir Şahin, Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, mülki idare amirleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.